Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Banciu, despre rezultatul care califică la braţ România şi Germania, la EURO U21: "O să spuneţi că nu va fi blat, dar data trecută am făcut 0-0 cu Franţa şi am mers în semifinale" | VIDEO

România U21 Publicat pe 29 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/20085793/1/radu-banciu-tineret-romania-1.jpg

  • Fotbal All Inclusive cu Radu Banciu e LIVE pe Look Sport+ şi www.looksport.ro, de luni până vineri, de la 17:30. 
Radu Banciu a vorbit în cadrul emisiunii de luni, 29 martie, şi despre şansele României de a se califica în fazele eliminatorii ale EURO U21.
După două etape, tricolorii sunt pe locul 2 în Grupa A, cu 4 puncte, la egalitate cu Germania, adversara din ultima etapă. Olanda e pe locul 3, cu două puncte şi mai are de jucat cu ţara gazdă, Ungaria, deja eliminată (0 puncte). 
 
România şi Germania se pot califica la braţ în urma ultimului meci, în cazul unui rezultat de egalitate cu cel puţin două goluri marcate (2-2, 3-3, etc.), prin prisma rezultatelor precedente din meciurile cu Olanda (ambele au remizat cu acelaşi scor, 1-1). 
 
Radu Banciu a comentat acest scenariu, precizând că nu îl exclude, amindind şi de modul în care tricolorii s-au calificat în semifinale la precedenta ediţie, după o remiză cu Franţa în ultimul meci din grupă, scor 0-0, care convenea ambelor echipe.
 
 
 
"Naţionala de tineret are nevoie mâine de un 2-2 contra Germaniei, aceeaşi Germanie care ar putea de data asta să ne fie favorabilă. Un 2-2 ar califica şi România, şi Germania, şi ar eliminat Olanda, printr-un aranjament, indiferent de rezultatul Olandei cu Ungaria. Ungaria este matematic eliminată, Olanda are şanse numai dacă Germania şi România nu termină 2-2. Acum o să spuneţi că nu va fi blat. Păi data trecută am făcut blat cu Franţa, 0-0 acela care a calificat ambele echipe şi ne-am dus în semifinale. Încă o dată: naţionala României mi-a plăcut la Campionatul European, în cele două meciuri. A jucat foarte bine, nu ai ce să spui. Şi-a depăşit oarecum condiţia de ţară. Altfel, ca performanţă, noi fiind în semifinale şi la ultima ediţie, să spunem că nu e o bombă colosală. Dar oricum, într-o grupă cu Olanda, Germania şi cu ţara gazdă, să stai într-o situaţie de aproape de calificare este nemaipomenit. Sigur că dacă nu e blat cu Germania, în principiu nu ne calificăm. Pentru că dacă nu ne înţelegem cu ei, Olanda care va învinge Ungaria probabil, care are şi echipă slabă şi este demobilizată, ne va căsăpi uşor.
 
Dar mergem pe ideea că în fotbal sunt cei mai mulţi escroci şi este cea mai mare potlogărie acest joc [...].
 
Prin prisma rezultatului de 1-1 dintre Germania şi Olanda, situaţia este clară: România şi Germania, care se întâlnesc în ultima rundă, pot elimina Olanda, dacă nemţii, că ei sunt cei care decid aici probabil, vor să-i umilească pe olandezi. Dacă nu, se va juca şi vom regreta faptul că am fost atât de aproape de calificare. Deşi la ce am văzut până acum, dacă joacă cu un pic mai mult curaj poate să pună probleme Germaniei, pentru că nu mi s-a părut net superioară. Pe Ungaria puteam să o batem şi noi cu 4 goluri. Oricum, România bună la acest turneu final", a spus Banciu la Look Sport+.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

România U21

Ultimele articole Toate articolele