Ultima oră
Andy Roddick a anunţat că a suferit de cancer de piele. „Nu am menţionat niciodată acest lucru” Andy Roddick a anunţat că a suferit de cancer de piele. „Nu am menţionat niciodată acest lucru”
S-a stabilit când se vor juca amicalele României cu Bulgaria şi Liechtenstein S-a stabilit când se vor juca amicalele României cu Bulgaria şi Liechtenstein
Lista plecărilor de la FCSB! Gigi Becali a anunţat cine pleacă de la echipa campionă în acestă vară. „E subiect închis” Lista plecărilor de la FCSB! Gigi Becali a anunţat cine pleacă de la echipa campionă în acestă vară. „E subiect închis”
Mihai Rotaru, acuze grave la adresa lui Ovidiu Haţegan. „Haţegan arbitrează mereu pentru CFR” Mihai Rotaru, acuze grave la adresa lui Ovidiu Haţegan. „Haţegan arbitrează mereu pentru CFR”
Echipa la care ar putea ajunge Jose Mourinho Echipa la care ar putea ajunge Jose Mourinho
Anunţul neaşteptat făcut de Gigi Becali! FCSB, gata să îl readucă la echipă. „Am nevoie de astfel de fotbalişti” Anunţul neaşteptat făcut de Gigi Becali! FCSB, gata să îl readucă la echipă. „Am nevoie de astfel de fotbalişti”

Bănel Nicoliţă, dezvăluire emoţionantă pentru fanii „roş-albaştri”: „M-au căutat Mircea şi Răzvan Lucescu. Dar am ales echipa pe care o iubeam”

FCSB Publicat de Răzvan Cîrceag pe 23 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20520731/1/nicolita.jpg

Bănel Nicoliţă a sosit la FCSB în 2005, unde a evoluat până în 2011. Acolo a devenit un fotbalist consacrat şi a cunoscut cele mai mari performanţe din cariera sa de fotbalist. 

Într-un interviu recent, Nicoliţă a dezvăluit că cei de la Rapid au vrut să-l „fure”, dar a ales cu inima. Inclusiv Mircea Lucescu a intervenit pentru a-l convinge.

„Vă spun acum o chestie în premieră absolută! Cu vreo săptămână înainte să semnez cu Steaua (n.r. FCSB), m-a sunat Răzvan Lucescu pe la miezul nopţii să mă atragă spre Rapid, unde era antrenor. Imediat după aceea m-a căutat şi nea Mircea Lucescu, încercând să mă convingă să merg în Giuleşti şi să lucrez cu Răzvan.  

La ora aia nu ştiam încă nimic de oferta Stelei, pentru că legătura cu clubul o ţinea turcul, Tekynalp, şi-mi zicea să mai aşteptăm, să nu ne grăbim. Fiind însă un stelist înfocat, am refuzat oferta Rapidului. Nu mă lăsa inima să merg acolo. Iar Dumnezeu m-a ajutat să ajung până la urmă la echipa pe care o iubeam”, a spus Nicoliţă, pentru Playsport. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele