Ultima oră
Adrian Cojocaru, delegat la un meci din play-off Adrian Cojocaru, delegat la un meci din play-off
"U" Cluj îşi bate joc de un tânăr de 18 ani! Situaţie uluitoare la formaţia ardeleană "U" Cluj îşi bate joc de un tânăr de 18 ani! Situaţie uluitoare la formaţia ardeleană
Louis Munteanu, avertizat să nu meargă la FCSB. „El nu este pe placul viziunii lui Gigi Becali, v-o spun 100%” Louis Munteanu, avertizat să nu meargă la FCSB. „El nu este pe placul viziunii lui Gigi Becali, v-o spun 100%”
Jucătorul va fi indisponibil pentru meciul PSG - Dortmund şi ar putea rata EURO Jucătorul va fi indisponibil pentru meciul PSG - Dortmund şi ar putea rata EURO
E OUT! Universitatea Craiova pierde un om de bază în acest final de sezon. „Are o leziune musculară” E OUT! Universitatea Craiova pierde un om de bază în acest final de sezon. „Are o leziune musculară”
Primele imagini din serialul despre Ayrton Senna care va avea premiera pe Netflix Primele imagini din serialul despre Ayrton Senna care va avea premiera pe Netflix

Barcelona a mai prelungit contractul unui jucător de bază

Barcelona Publicat de Daian Cutu pe 19 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/19519057/1/cou.jpg

FC Barcelona îşi securizează jucătorii importanţi. Clement Lenglet îşi va prelungi contractul cu gruparea catalană.

Jucătorul francez mai are acord până în 2023, dar în urma negocierilor cu conducerea, acesta se va prelungi până în 2025.

Lenglet (25 de ani) a fost transferat în vara anului 2018 de la FC Sevilla, contra sumei de 35,9 milioane de euro. Da la sosirea pe ”Camp Nou”, fundaşul a bifat 88 de apariţii.

S-a rezolvat şi cu Ter Stegen

Portarul german Marc-André ter Stegen îşi va prelungi contractul cu FC Barcelona până în 2025, informează Marca.

În vârstă de 28 de ani, Marc-André ter Stegen a ajuns la un acord cu oficialii catalani pentru prelungrea contractului şi pentru următorii trei ani.

Portarul a jucat pentru FC Barcelona 236 de meciuri de la sosirea sa la catalani în 2014.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele