Ultima oră
Andrei Ivan s-a reinventat în play-off. ”Nici nu ştiu cum a intrat mingea în poartă” Andrei Ivan s-a reinventat în play-off. ”Nici nu ştiu cum a intrat mingea în poartă”
”Lipsesc o lună jumate-două”. Un jucător de la FCSB a anunţat că trebuie să se opereze ”Lipsesc o lună jumate-două”. Un jucător de la FCSB a anunţat că trebuie să se opereze
VIDEO | Universitatea Craiova - FCSB 2-0. Campioana a plătit tribut unei abordări relaxate VIDEO | Universitatea Craiova - FCSB 2-0. Campioana a plătit tribut unei abordări relaxate
Naţionala de volei feminin a pierdut în set decisiv contra Olandei, într-un amical Naţionala de volei feminin a pierdut în set decisiv contra Olandei, într-un amical
Ultimă oră! Impresarul lui Radu Drăguşin face anunţul surprinzător: ”Mă duc să vorbesc cu cei de la Tottenham. Oferte din Germania şi Italia” Ultimă oră! Impresarul lui Radu Drăguşin face anunţul surprinzător: ”Mă duc să vorbesc cu cei de la Tottenham. Oferte din Germania şi Italia”
Ianis Stoica a anunţat la ce echipă va juca în sezonul viitor. ”Îmi doresc” Ianis Stoica a anunţat la ce echipă va juca în sezonul viitor. ”Îmi doresc”

Barcelona a urgentat transferul lui Griezmann. Trei super forţe ale Europei sunt interesate

Barcelona Publicat de Daian Cutu pe 4 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/19411232/1/griezmann.jpg

Barcelona pregăteşte, potrivit presei din Spania, cedarea lui Antoine Griezmann (29 de ani)! Catalanii nu sunt mulţumiţi de randamentul francezului şi vor să îl dea la Juventus, în schimbul a doi jucători, Adrien Rabiot (25 de ani) şi Douglas Costa (29 de ani). În tranzacţie ar fi inclusă şi o sumă de bani, care ar urma să fie oferită tot de campioana Italiei.

De asemenea pe fir a intrat şi PSG. Fotbalistul francez ar putea fi adus ca şi monedă de schimb pentru readucerea pe ”Camp Nou” a lui Neymar, la care s-ar mai adăuga o sumă de bani.

Există şi sanşa unui transfer în Premier League. Cei de la Manchester City ar avea nevoie de un înlocuitor pentru Kun Aguero, căruia îi expiră contractul vara viitoare.

mail-share icon Email
viewscnt

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele