Ultima oră
Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă” Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă”
Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat” Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat”
Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani
Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj
Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari
Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League

Basarab Panduru e categoric: ”Ea va retrograda în Liga 2”

Hermannstadt Publicat pe 18 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38239/20202731/2/basarab-panduru.jpg

Poli Iaşi este prima echipă din Casa Liga 1 retrogradată în Liga 2 la finalul acestui campionat. Basarab Panduru crede că a doua care va pica în divizia secundă, direct, va fi FC Hermannstadt.

Fostul fotbalist nu le dă şanse sibienilor în ceea ce priveşte evitarea ultimelor două locuri.  ”E un campionat excelent făcut de Săndoi cu Chindia, nu i-aş fi dat şanse înaintea campionatului. Din minutul 1 până în 80 joacă mereu aceeaşi fotbalişti. 

Iaşi e retrogradată. E greu pentru Hermannstadt cu FC Argeş. Hermannstadt cred că retrogradează, cred că da”, a declarat Basarab Panduru, la Telekom Sport.

Poli Iaşi a devenit, sâmbăta trecută, prima echipă retrogradată în Liga 2, după 0-1 pe teren propriu cu Hermannstadt, în direct pe Look Sport. În timp ce moldovenii iau drumul ligii secunde după un sezon cenuşiu, sibienii mai speră la o salvare miraculoasă graţie golului marcat de rezerva Alhassan, din pasa lui Mayoral, în minutul 78.

Poli Iaşi - Hermannstadt s-a terminat 0-1, rezultat care retrogradează matematic echipa condusă de-a lungul acestui sezon de Daniel Pancu, Andrei Cristea şi Nicolo Napoli. În timp ce moldovenii rămân cu 20 de puncte, trupa din Sibiu a ajuns la 23.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Hermannstadt

Ultimele articole Toate articolele