Ultima oră
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”
Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX
ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj

Basarab Panduru pune la zid un jucător al naţionalei după meciul cu Andorra: ”Încearcă să dea cu călcâiul. Bătaie de joc!”

Echipa nationala Publicat pe 26 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21077596/2/pan.jpg

Naţionala de fotbal a României a început cu dreptul, sâmbătă, o nouă campanie de calificare la un turneu final, învingând Andorra cu scorul de 2-0 (1-0), în deplasare, în grupa I a preliminariilor Campionatului European din 2024.

Din echipa ”tricolorilor” au marcat Dennis Man, în minutul 35, şi Denis Alibec, în minutul 50.

Basarab Panduru a apreciat prestaţia lui Denis Alibec din meciul cu Andorra. Cu toate acestea, fostul internaţional român consideră că jucătorul nu a luat în serios o ocazie importantă de marca şi a încercat, în schimb, să finalizeze cu ajutorul călcâiului, în loc să şuteze cu stângul.

”Încearcă să dea cu călcâiul. Bătaie de joc!”

”Mie mi-a plăcut de Alibec. Nu ştiu ce putea să facă mai mult? Nu mi-a plăcut că a venit o minge şi, în loc să dea cu stângul la poartă, încearcă să dea cu călcâiul. Bătaie de joc. Este singurul lucru care nu mi-a plăcut.

Eu nu cred că Alibec este număr nouă. El joacă, mai degrabă, mai retras. Sau în partea dreaptă, dacă vrei în 4-3-3, ca să nu vină înapoi. Să şi-o pună pe stângă. Probabil, când o să vină Puşcaş, el o să fie număr nouă. Nu e titular mereu la Pisa, pentru că au mulţi jucători. Puşcaş parcă e mai nouar decât Alibec”, a declarat Basarab Panduru pentru Orange Sport. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri