Ultima oră
Fiul lui Narcis Răducan va juca în Superliga, după despărţirea de CSA Steaua Fiul lui Narcis Răducan va juca în Superliga, după despărţirea de CSA Steaua
Karolina Muchova, prima semifinalistă la Roland Garros Karolina Muchova, prima semifinalistă la Roland Garros
Philipp Otele, primul transfer al verii la CFR Cluj. ”S-a antrenat şi a răspuns pozitiv” Philipp Otele, primul transfer al verii la CFR Cluj. ”S-a antrenat şi a răspuns pozitiv”
Plecări în masă de la Leicester, după retrogradarea în Championship Plecări în masă de la Leicester, după retrogradarea în Championship
Mesajul preşedintelui FIFA pentru Farul, campioana României: ”Acest titlu nu ar fi fost obţinut fără munca asiduă” Mesajul preşedintelui FIFA pentru Farul, campioana României: ”Acest titlu nu ar fi fost obţinut fără munca asiduă”
OFICIAL | Adrian Ursea a semnat cu o formaţie din liga a treia din Elveţia OFICIAL | Adrian Ursea a semnat cu o formaţie din liga a treia din Elveţia

Basarab Panduru pune la zid un jucător al naţionalei după meciul cu Andorra: ”Încearcă să dea cu călcâiul. Bătaie de joc!”

Echipa nationala Publicat pe 26 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21077596/2/pan.jpg

Naţionala de fotbal a României a început cu dreptul, sâmbătă, o nouă campanie de calificare la un turneu final, învingând Andorra cu scorul de 2-0 (1-0), în deplasare, în grupa I a preliminariilor Campionatului European din 2024.

Din echipa ”tricolorilor” au marcat Dennis Man, în minutul 35, şi Denis Alibec, în minutul 50.

Basarab Panduru a apreciat prestaţia lui Denis Alibec din meciul cu Andorra. Cu toate acestea, fostul internaţional român consideră că jucătorul nu a luat în serios o ocazie importantă de marca şi a încercat, în schimb, să finalizeze cu ajutorul călcâiului, în loc să şuteze cu stângul.

”Încearcă să dea cu călcâiul. Bătaie de joc!”

”Mie mi-a plăcut de Alibec. Nu ştiu ce putea să facă mai mult? Nu mi-a plăcut că a venit o minge şi, în loc să dea cu stângul la poartă, încearcă să dea cu călcâiul. Bătaie de joc. Este singurul lucru care nu mi-a plăcut.

Eu nu cred că Alibec este număr nouă. El joacă, mai degrabă, mai retras. Sau în partea dreaptă, dacă vrei în 4-3-3, ca să nu vină înapoi. Să şi-o pună pe stângă. Probabil, când o să vină Puşcaş, el o să fie număr nouă. Nu e titular mereu la Pisa, pentru că au mulţi jucători. Puşcaş parcă e mai nouar decât Alibec”, a declarat Basarab Panduru pentru Orange Sport. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri