Ultima oră
MM Stoica a spus lucrurilor pe nume după eşecul cu Universitatea Craiova: ”Nu s-a pus problema. Am dominat partida!”

MM Stoica a spus lucrurilor pe nume după eşecul cu Universitatea Craiova: ”Nu s-a pus problema. Am dominat partida!”
VIDEO | PSG - Borussia Dortmund 0-1! Francezii au avut ratări imense! Nemţii au reuşit miracolul şi sunt prima echipă care ajunge în finala Champions League VIDEO | PSG - Borussia Dortmund 0-1! Francezii au avut ratări imense! Nemţii au reuşit miracolul şi sunt prima echipă care ajunge în finala Champions League
Olimpiada de la Paris din acest an se pregăteşte să facă faţă unei provocări fără precedent în materie de securitate cibernetică Olimpiada de la Paris din acest an se pregăteşte să facă faţă unei provocări fără precedent în materie de securitate cibernetică
”Sper ca Gloria să devină Steluţa 2”. Primarul din Buzău, savuros, după revenirea în Superliga ”Sper ca Gloria să devină Steluţa 2”. Primarul din Buzău, savuros, după revenirea în Superliga
Barcelona are patru jucători pe care îi consideră netransferabili Barcelona are patru jucători pe care îi consideră netransferabili
Impresionează în Superliga, dar nu i se dau şanse să fie la EURO. ”A fost contestat vehement din interior” Impresionează în Superliga, dar nu i se dau şanse să fie la EURO. ”A fost contestat vehement din interior”

Bătaie în vestiarul PSG-ului! Neymar şi Donnarumma şi-au împărţit pumni după eşecul cu Real Madrid

PSG Publicat pe 10 mar 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/20632178/1/profimedia-0662914410.jpg

Eşecul surprinzător suferit de PSG pe terenul Realului s-a lăsat cu mulţi nervi. Nici măcar vestiarul parizienilor nu a putut gestiona înfrângerea, astfel că la final a avut loc un episod incredibil. Presa din Spania a stat cu ochii pe echipa lui Pochettino imediat după finalul confruntării din Madrid şi a scos în evidenţă un detaliu surprinzător.

Neymar nu a putut trece peste gafa de la primul gol al Realului, în care Donnarumma, sub presiune, a pasat greşit şi astfel Benzema a marcat. Brazilianul şi italianul s-au certat, şi-au reproşat anumite lucruri, iar în final chiar s-au luat la bătaie! Cu greu au reuşit colegii să-i stăpânească şi să-i despartă, dar după ce şi-au shimbat câteva lovituri conform jurnaliştilor spanioli.

Real Madrid a reuşit o revenire spectaculoasă în manşa a doua a optimilor de finală ale Ligii Campionilor, disputată, miercuri, pe teren propriu, cu PSG, şi câştigată cu 3-1. După 0-1 în tur, tot parizienii au marcat primii pe Santiago Bernabeu, prin acelaşi Mbappe (‘39). Real a revenit prin trei goluri înscrise de Benzema (‘61, ‘76, ‘78), în mai puţin de 20 de minute, calificându-se în sferturi.

Antrenorul Mauricio Pochettino s-a declarat revoltat de faptul că arbitrul nu a dictat fault asupra portarului Gianluigi Donnarumma la primul gol marcat de Benzema în meciul Real Madrid - PSG, din manşa a doua a optimilor de finală ale Ligii Campionilor.

"E uşor, cred (n.r. - să analizezi meciul). Este o ruşine (n.r. - că nu a fost fluierat fault asupra lui Donnarumma după primul gol al lui Benzema), mă întreb ce face VAR-ul, golul ăsta a schimbat totul! Este o mare greşeală făcută de arbitri şi greu de acceptat. Pot spune că este incredibil că se întâmplă asta în 2022, nu îmi vine să cred.

Fotbalul este despre emoţii, jucătorii au fost furioşi după aceea şi au făcut greşeli. Este greu să gestionezi o echipă după astfel de evenimente. Acesta este lucrul cel mai rău care ni s-ar fi putut întâmpla şi este foarte greu de acceptat. Va fi greu, ştim că PSG urmăreşte de ani de zile Liga Campionilor.

Într-un moment ca acesta, trebuie să rămânem împreună", a acuzat tehnicianul argentinian.

Analiza serii de miercuri din Liga Campionilor

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

PSG

Ultimele articole Toate articolele