Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Bătălii strânse în MotoGP. Marele Premiu al Portugaliei promite spectacol, în direct pe Prima Sport

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 22 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/20679172/1/moto.jpg

Paştele vine la pachet cu o etapă ce se anunţă extrem de palpitantă din MotoGP. Piloţii se vor întrece pe traseul de la Algarve, în cadrul Marelui Premiu al Portugaliei, ce va putea fi urmărit în direct pe Prima Sport.

Favorit este Marc Marquez. Pilotul celor de la Repsol Honda a revenit după o nouă accidentare şi are foame de victorii, dar armata Ducati va opune cu siguranţă rezistenţă, la fel şi campionul mondial en-titre, Fabio Quartararo, la ghidonul unui model Yamaha.

Enea Bastianini, lider la general în MotoGP. Italianul a bifat a doua victorie stagională în Texas

Italianul Enea Bastianini a câştigat Marele Premiu al Americilor, disputat pe traseul de la Austin. Cursa texană s-a putut vedea, în direct pe Prima Sport 3 Motors şi PrimaPlay.

Victoria a fost dublată şi de preluarea şefiei la general de către pilotul Gresini, care face minuni cu un model ce nu e de uzină. Pe locul secund s-a clasat Alex Rins. Pe un prototip Suzuki, acesta a bifat primul podium, după mai bine de un sezon. Ultima performanţă similară a fost în Aragon. Ducati a completat ultima treaptă a podiumului, prin Jack Miller.

Lider până la cursa de la Austin, Aleix Espargaro a mers sub aşteptări şi a trecut linia de sosire cu al 11-lea timp, în timp ce Marc Marquez a abandonat. Pilotul Honda find revenit, după o accidentare serioasă. Deţinătorul pole-ului, Jorge Martin a terminat pe 8.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele