Ultima oră
Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol
VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA
S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor
Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult” Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult”
Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor
"Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca "Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca

Bayer Leverkusen, pistol cu apă! Seria incredibilă de invincibilitate a unui jucător de la Manchester City

Manchester City Publicat de Tudor Moisa pe 11 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38269/21588032/1/profimedia-0866599281.jpg

Bayer Leverkusen a ajuns la 49 de meciuri fără consecutive fără înfrângere. Deşi seria este una record la nivelul echipelor de club, aceasta este eclipsată de un jucător de la Manchester City.

Rodri a fost titular în victoria obţinută de Manchester City, scor 0-4, cu Fulham. În urma acestui succes, campioana Angliei a ajuns la 72 de meciuri consecutive fără înfrângere atunci când Rodri s-a aflat pe teren! De asemenea, niciun alt jucător care a evoluat în Premier League nu a atins o asemenea bornă. 

La capitolul partidelor disputate exclusiv în Premier League, Rodri a înregistrat meciul consecutiv cu numărul 48 fără înfrângere. Recordul este deţinut de Sol Campbell. Fostul fundaş a reuşit o serie de 56 de partide fără înfrângere în Premier League pe vremea când evolua la Arsenal.

mail-share icon Email
viewscnt

Manchester City

Ultimele articole Toate articolele