Ultima oră
Florinel Coman are o ofertă de nerefuzat | EXCLUSIV Florinel Coman are o ofertă de nerefuzat | EXCLUSIV
Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată profesionistă Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată profesionistă
Mihai Stoica a numit cel mai bun atacant român | EXCLUSIV Mihai Stoica a numit cel mai bun atacant român | EXCLUSIV
VIDEO | Bayern - Real Madrid, astăzi, de la ora 22:00, în direct la Prima Sport 1! Deplasare complicată pentru formaţia spaniolă VIDEO | Bayern - Real Madrid, astăzi, de la ora 22:00, în direct la Prima Sport 1! Deplasare complicată pentru formaţia spaniolă
VIDEO | Barcelona - Valencia 4-2. Catalanii revin pe locul secund, însă mai au şanse infime la titlu VIDEO | Barcelona - Valencia 4-2. Catalanii revin pe locul secund, însă mai au şanse infime la titlu
Nigeria a anunţat numele noului selecţioner Nigeria a anunţat numele noului selecţioner

Bayern Munchen, pregătită să ofere 45 de milioane de euro pentru Dayot Upamecano

Bayern Munchen Publicat pe 11 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38296/19873777/2/bayern-munich-german-cup.jpg

Bayern Munchen a pus ochii pe înlocuitorul lui David Alaba, pe care l-a pierdut gratis. Nemţii au început căutările tot în Bundesliga şi s-au oprit asupra fundaşului rivalilor de la Red Bull Leipzig, Dayot Upamecano, pe care îl vor şi oferta.

Se pare că noua forţă a Germaniei îl va lăsa pe Upamecano să plece la campioana Germaniei, dar nu oricum şi nu în orice condiţii. Vrea să obţină o sumă consistentă de pe urma acestuia. Astfel, solicită 45 de milioane de euro; mulţi bani dacă ne gândim că e vorba de un fundaş.

Însă, Bayern nu are ce face şi se vede nevoită să pună banii pe masă, dacă vrea să se bată din nou la titlu în Bundesliga, unde lupta se dovedeşte una mai grea ca în anii trecuţi, dar şi pentru o nouă Ligă a Campionilor.

Alaba, la o semnătură de Real Madrid

David Alaba este cel mai important fotbalist care poate fi luat liber de contract în această perioadă. Fundaşul austriac a primit nenumărare oferte de câteva săptămâni, dar se pare că s-a oprit asupra uneia. Presa din Spania anunţă clar că Alaba şi-a dat acordul să meargă la Real Madrid.

S-a terminat. Alaba nu merge la Manchester United. Real Madrid îl poate semna în această iarnă. Transferul se poate face chiar luni, când perioada de transferuri se deschide”, anunţă cei de la Don Balon.

David Alaba va pleca liber de la Bayern Munchen, motiv pentru care multe echipe s-au interesat de el. Este unul dintre cei mai buni fundaşi de bandă ai Europei, iar gândul că poate fi semnat gratis e în mintea multor cluburi. Austriacul, fost adversar al României în grupa de Liga Naţiunilor, s-a certat cu oamenii din conducerea lui Bayern Munchen.

Barcelona a încercat să îl transfere pe fundaş, dar în cele din urmă a ieşit din cursă, pentru că pretenţiile acestuia au fost considerate exagerate. Alaba a cerut 10 milioane de euro salariu, dar şi un bonus de 15 milioane de euro, în momentul semnării contractului.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Bayern Munchen

Ultimele articole Toate articolele