Ultima oră
VIDEO | Real Madrid - Bayern Munchen 2-1. Remontada realizată de Joselu îi duce pe ”galactici” în finala Ligii Campionilor VIDEO | Real Madrid - Bayern Munchen 2-1. Remontada realizată de Joselu îi duce pe ”galactici” în finala Ligii Campionilor
Flacăra olimpică a ajuns în Franţa. Momente spectaculoase la Marsilia Flacăra olimpică a ajuns în Franţa. Momente spectaculoase la Marsilia
A jucat în semifinala ”UEFAntastică” şi acum a intrat în politică. Candidează pentru o funcţie importantă A jucat în semifinala ”UEFAntastică” şi acum a intrat în politică. Candidează pentru o funcţie importantă
”Este o listă mult mai lungă”. Denis Politic, dorit de o formaţie cu pretenţii din Superliga ”Este o listă mult mai lungă”. Denis Politic, dorit de o formaţie cu pretenţii din Superliga
Fiorentina, prima finalistă a Conference League. Italienii au trecut de Club Brugge Fiorentina, prima finalistă a Conference League. Italienii au trecut de Club Brugge
Jose Mourinho regretă că a refuzat să antreneze Portugalia. "Am făcut o greşeală" Jose Mourinho regretă că a refuzat să antreneze Portugalia. "Am făcut o greşeală"

Becali a răpus-o pe CFR în Superligă, iar acum vrea să fure de la ardeleni unul dintre cei mai bun jucători: ”El mă interesează!”. Lovitură încercată de patronul FCSB

FCSB Publicat pe 16 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21126517/1/prezentare-sergiu-bus-la-fcsb-14-07-2020-14.jpg

Echipa bucureşteană FCSB a învins duminică, pe teren propriu, formaţia CFR Cluj, scor 1-0, într-un meci din etapa a opta a play-off-ului Superligii. FCSB s-a apropiat la un punct de lider, Farul.

FCSB este pe locul secund în clasament, cu 46 de puncte, la doar un punct de liderul Farul. CFR Cluj are 39 de puncte şi se luptă pentru locul trei cu Universitatea Craiova.

Becali a anunţat de multe ori că se retrage, dar nu are de gând să facă acest lucru. Patronul FCSB are planuri, în cazul în care echipa lui va câştiga titlul. 

Latinfundiarul din Pipera susţine că este interesat de Burcă de la CFR, dar nu este dispus să ofere suma mare pe care, cel mai probabil, are cere-o Neluţu Varga, având în vedere că jucătorul a fost unul dintre cei mai buni fundaşi centrali în ultimele sezoane din România. 

”El mă interesează!”

”Am pus ochii pe doi jucători din România, dar nu-i spun. Staţi să luăm campionatul. Unul e atacant, unul e fundaş central.

M-ar interesa Burcă, dar nu poţi să-l iei. Varga e om de afaceri, dar… Nu dau eu… Burcă are aproape 30 de ani. Eu dacă dau bani pe un jucător, o fac doar dacă pot lua acei bani dintr-un viitor transfer.

Dau maximum 500.000 de euro pe un jucător de 28-29 de ani, dacă am nevoie de el. Ca să dau 1 milion sau 1,5 milioane, trebuie să fie un jucător de 20-21 de ani. Trebuie să ai o strategie de afaceri.

De la Craiova nu poţi să cumperi jucători. Rotaru e băiat deştept. Nu vinde un jucător dacă are valoare. Dacă un jucător costă un milion de euro, Rotaru cere 3”, a declarat Gigi Becali, potrivit Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele