Ultima oră
VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo
”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo ”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo
 EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor” EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor”
Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1! Ilfovenii pleacă cu un punct mare de pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1! Ilfovenii pleacă cu un punct mare de pe „Arcul de Triumf”
Bogdan Andone, sancţionat drastic de Comisia de Disciplină după eliminarea de la meciul cu Dinamo Bogdan Andone, sancţionat drastic de Comisia de Disciplină după eliminarea de la meciul cu Dinamo

Becali, iritat din nou de Iordănescu: "Face împotriva mea, are ambiţii cu mine!"

Echipa nationala Publicat pe 7 iun 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20733172/1/becalifb.jpg


Lăsarea lui Octavian Popescu pe banca de rezerve de către Edward Iordănescu şi la meciul cu Bosnia l-a enervat teribil pe Gigi Becali, care a avut o reacţie dură la adresa fostului antrenor de la FCSB.
 
La Zenica, Iordănescu a preferat o formulă defensivă, cu cinci fundaşi şi doar doi oameni ofensivi - Maxim şi Puşcaş - iar Octavian Popescu nu a prins nici de această dată primul 11. Pentru Becali, decizia e una de neînţeles, finanţatorul FCSB crezând în posibilitatea ca Iordănescu să transforme totul într-un duel personal:
 
”Eu nu am zis de Olaru că e Maradona, eu am zis de Tavi (n.r. -Octavian Popescu) că e Maradona. Dar ca Olaru mai ai jucători. El (n.r. - Edi Iordănescu) probabil a făcut-o împotriva mea: ‘Lasă bă că îl las pe Tavi că nu am ce face, dar uite, ţi-l scot pe Olaru’. Dar el face împotriva lui. El crede că face ambiţii cu mine.
 
Pe Olaru îl vând de la FCSB, treaba ta. Tu faci împotriva ta. Pe Tavi Popescu nu are cum pentru că îl obligă lumea, o să îl ia lumea la înjurături pe stradă. Cu Olaru, cu Tănase, poate să facă el ce vrea el. Cu Tavi Popescu nu are cum, că ăla câştigă meciul singur! Eu aşa cred”, a spus Becali, pentru AS.ro.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri