adplus-dvertising
Ultima oră
FCSB, fără câţiva ”grei” în primul amical al verii FCSB, fără câţiva ”grei” în primul amical al verii
Transfer interesant în Liga 2. CSC 1599 Şelimbăr a adus un fundaş cu multă experienţă de la Rapid Transfer interesant în Liga 2. CSC 1599 Şelimbăr a adus un fundaş cu multă experienţă de la Rapid
Universitatea Craiova a bifat primul transfer al verii. Oltenii îşi întăresc defensiva Universitatea Craiova a bifat primul transfer al verii. Oltenii îşi întăresc defensiva
Sepsi vrea să transfere un mijlocaş de la CFR Cluj. ”Putem să obţinem semnătura lui” Sepsi vrea să transfere un mijlocaş de la CFR Cluj. ”Putem să obţinem semnătura lui”
Francesco Bagnaia aduce prima victorie, după 15 ani de ”secetă” pentru Ducati la Assen. Se strânge bătălia la general Francesco Bagnaia aduce prima victorie, după 15 ani de ”secetă” pentru Ducati la Assen. Se strânge bătălia la general
Nadal nu mai resimte dureri la picior: ”Pot să merg normal în fiecare zi!” Nadal nu mai resimte dureri la picior: ”Pot să merg normal în fiecare zi!”

Becali, reacţie dură la adresa lui Iordănescu: "Are în el cea mai mare laşitate şi nu va demisiona!"

Echipa nationala Publicat pe 15 iun 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20741346/1/becalifb.jpg


Umilinţa suferită de naţionala României pe Giuleşti, 0-3 cu Muntenegru în Liga Naţiunilor, l-a înfuriat pe Gigi Becali, cel care i-a cerut demisia lui Edward Iordănescu, pe care-l consideră responsabil pentru parcursul foarte slab al primei reprezentative.
 
Cei doi au avut multe contre încă din momentul în care au colaborat la FCSB, apoi latifundiarul din Pipera l-a criticat pe selecţioner pentru netitularizarea lui Octavian Popescu în primele două meciuri, cu Muntenegru (0-2) şi Bosnia (0-1). La câteva ore după ce fiul lui Anghel Iordănescu s-a făcut de râs în ceea ce trebuia să fie revanşa contra muntenegrenilor, Gigi Becali nu l-a iertat. Omul de afaceri care conduce FCSB face apel la onoarea şi demnitatea lui Iordănescu Jr. şi îi cere acestuia să-şi scrie demisia:
 
"Ce pot, mă, tată să mai comentez după aceste umilinţe? Vreau doar să-i transmit lui Edi că dacă are pic de onoare…demisia de la prima oră. Dacă ai pic de demnitate, du-te, bă nene Edi şi lasă-ne! Eşti cel mai slab selecţioner din istoria României. Cea mai mare ruşine. Ce mai mare lipsă de demnitate, cea mai mare laşitate. Dar, dacă el se uită în oglindă şi se vede cel mai frumos şi cel mai tare, atunci ce mai vreţi voi de la acest om? El se crede cel mai bun din lume şi cel mai bun antrenor. Nu ascultă de niciun un sfat. După meciul ăsta el trebuie să iasă şi să îşi ceară scuze: <<Domnilor, sunt depăşit, nu mi-am dat seama că sunt slab. Mă iertaţi! Nu pot să fac faţă la echipa naţională>>.
 
Într-un loc normal el trebuie să îşi prezinte demisia încă de la prima oră a acestei zile. Dar nu e bărbat şi nu va demisiona. Are în el cea mai mare laşitate. O să ajungem cu el nu în lumea a treia, ci în lumea a patra, iar Răzvan Burleanu doarme pe el. O să desfacă capsula peste 100 de ani", a spus Becali, miercuri, pentru ProSport.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri