adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO ǀ Toni Petrea nu acceptă uşor prelungirea contractului cu FCSB: ” Depinde de mai multe lucruri!” VIDEO ǀ Toni Petrea nu acceptă uşor prelungirea contractului cu FCSB: ” Depinde de mai multe lucruri!”
VIDEO | Octavian Popescu crede că gerşelile de arbitraj au făcut ca partida cu CFR să nu conteze. ”Poate dacă nu erau greşelile de arbitraj” VIDEO | Octavian Popescu crede că gerşelile de arbitraj au făcut ca partida cu CFR să nu conteze. ”Poate dacă nu erau greşelile de arbitraj”
Răzvan Marin a retrogradat alături de Cagliari în Serie B. Salernitana, la care este împrumutat Drăguşin, s-a salvat Răzvan Marin a retrogradat alături de Cagliari în Serie B. Salernitana, la care este împrumutat Drăguşin, s-a salvat
VIDEO | Deac, omul pentru care vacanţa nu există: "Când nu mai pot, las pe altul mai tânăr. Nu mai sper la echipa naţională!" VIDEO | Deac, omul pentru care vacanţa nu există: "Când nu mai pot, las pe altul mai tânăr. Nu mai sper la echipa naţională!"
Cadiz, echipa lui Florin Andone, se menţine în La Liga. Granada a retrogradat Cadiz, echipa lui Florin Andone, se menţine în La Liga. Granada a retrogradat
FC Copenhaga campioană în Danemarca, Steaua Roşie Belgrad în Serbia FC Copenhaga campioană în Danemarca, Steaua Roşie Belgrad în Serbia

Benjamin Mendy a fost scos pentru moment din închisoare! Ce condiţii va trebui să respecte

Manchester City Publicat de Răzvan Cîrceag pe 9 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38269/20542890/1/profimedia-0631366832.jpg

Benjamin Mendy, fotbalistul celor de la Manchester City, a fost eliberat pentru moment din închisoare, dar va trebui să urmeze o serie de restricţii. În caz contrar, va ajunge din nou la Strangeways – o închisoare de maximă securitate din Marea Britanie. 

Mendy a fost arestat după ce i s-au adus 7 capete de acuzare, pentru viol şi agresiune, împotriva mai multor femei. 

Până pe 24 ianuarie, când va avea loc o nouă audiere, Mendy se va afla în libertate. Doar că nu va avea voie să părăsească domiciliul său, iar paşaportul va fi reţinut de autorităţi. Aceasta măsură a fost luată pentru a fi evitată orice fel de încercare de părăsire a ţării. 

În plus, este strict interzis să încerce să intre în contact cu una dintre femeile pe care le-ar fi agresat.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Manchester City

Ultimele articole Toate articolele