adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO | Edi Iordănescu, reacţie despre plecarea de la echipa naţională. ”Ne-au oferit toate condiţiile, sunt deschişi dialogului” VIDEO | Edi Iordănescu, reacţie despre plecarea de la echipa naţională. ”Ne-au oferit toate condiţiile, sunt deschişi dialogului”
VIDEO | Dennis Man, discurs optimist. ”Retrogradăm, dar cu acest meci putem privi încrezători spre viitor şi putem construi” VIDEO | Dennis Man, discurs optimist. ”Retrogradăm, dar cu acest meci putem privi încrezători spre viitor şi putem construi”
VIDEO | ”A fost o seară plăcută din toate punctele de vedere”. Puşcaş, meci foarte pentru pentru naţională VIDEO | ”A fost o seară plăcută din toate punctele de vedere”. Puşcaş, meci foarte pentru pentru naţională
VIDEO | Nicolae Stanciu nu vrea schimbarea selecţionerului. ”Îmi doresc ca Mister să rămână mult alături de noi" VIDEO | Nicolae Stanciu nu vrea schimbarea selecţionerului. ”Îmi doresc ca Mister să rămână mult alături de noi"
EXCLUSIV | Gică Popescu, analiza situaţiei lui Edi Iordănescu la naţională, după ce România a retrogradat: ”Sunt două perspective de discuţie” EXCLUSIV | Gică Popescu, analiza situaţiei lui Edi Iordănescu la naţională, după ce România a retrogradat: ”Sunt două perspective de discuţie”
VIDEO | Meci de senzaţie între Anglia şi Germania, în Nations League! Ungaria pierde contra Italiei. Rezultatele serii VIDEO | Meci de senzaţie între Anglia şi Germania, în Nations League! Ungaria pierde contra Italiei. Rezultatele serii

Benzema, trădat de Mbappe? Reacţia starului de la Real Madrid, după ce Mbappe a anunţat prelungirea cu PSG

Real Madrid Publicat pe 22 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/20714777/1/benzema.jpg

Karim Benzema, atacantul echipei Real Madrid, a postat o fotografie pe contul său de Instagram, interpretată ca un mesaj pentru coechipierul său de la naţionala Franţei, Kylian Mbappe, care a decis să rămână la PSG şi să nu se mai transfere la campioana Spaniei.

La câteva ore după anunţarea prelungirii contractului cu PSG, jucătorul Realului a publicat pe Instagram un "story" misterios: o fotografie a rapperului Tupac, salutându-l pe actorul Stephen Baldwin - oarecum decupat din fotografia lui Benzema - în timpul unei strângeri de fonduri în iunie 1996.

Însă persoana din spatele lui Tupac este cea care ridică semne de întrebare. Acest bărbat ar fi un prieten al rapperului, care l-a trădat cu câteva luni înainte de asasinarea artistului.

Fan al lui Tupac, Karim Benzema îl afişează în mod regulat pe conturile sale de socializare, noteză lequipe.fr.

Clubul Paris Saint-Germain a anunţat, sâmbătă, că fotbalistul Kylian Mbappe şi-a prelungit contractul, noul acord fiind valabil până în 30 iunie 2025.

Existau semne de întrebare cu privire la viitorul francezului, jucătorul fiind dorit şi de un alt mare club, Real Madrid.

Sunt foarte fericit. Am convingerea că aici pot continua să cresc într-o echipă care oferă toate mijloacele pentru a performa la cel mai înalt nivel. Sunt fericit şi că pot juca în continuare în Franţa, ţara în care m-am născut, am crescut şi m-am dezvoltat”, a declarat fotbalistul.

Păstrarea internaţionalului francez la PSG s-ar fi făcut cu un efor financiar uriaş. Potrivit presei internaţionale, jucătorul ar fi primit 150 de milioane de euro la semnătură şi va avea un saalriu anulat de 50 de milioane de euro. Sky Sports notează că în acord vor fi incluse concesii privind drepturile de imagine şi bonusuri pentru goluri, distincţii precum Balonul de Aur şi succese în Liga Campionilor.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele