Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Bergodi, mulţumit de prestaţia elevilor săi. ”Acest moment putea omorî orice echipă”. Antrenorul nu se teme de rejucarea partidei cu FCU Craiova

Sepsi OSK Publicat pe 25 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/21032075/1/bergodi.png

Sepsi s-a impus în faţa lui Hermannstadt, scor 2-1, după ce covăsnenii au rămas în 10 oameni în minutul 75. Golul decisiv a fost marcat de Bălaşa din penalty şi Sepsi s-a distanţat la cinci puncte de FCU Craiova. Partida a putut fi urmărită pe Prima Sport 2 şi PrimaPlay.ro.

Cristiano Bergodi a fost extrem de mulţumit de reacţia echipei sale, care a reuşit să revină în avantaj în inferioritate numerică şi a câştigat partida. Antrenorul covăsnenilor nu are o problemă în cazul în care se va rejuca meciul cu FCU Craiova.

"Un meci frumos, cu multe emoţii. În prima repriză nu am pornit bine, minge se plimba lent. În a doua repriză, a venit acest episod cu penalty şi eliminarea lui Tamas. Acest moment putea omorî orice echipă. Dar băieţii au reacţionat bine, au avut încredere, n-au renunţat.

E o victorie de moral, care duce la cinci puncte (n.r. - de U Craiova 1948) şi asta e important. N-am văzut faza penalty-ului, dar a fost un episod care putea omorî şi un taur. Să fii egalat în zece oameni, dar noi n-am renunţat şi am profitat de greşeala lor. Dar important este să ai încredere că poţi să câştigi meciul.

Aveam nevoie de o victorie. N-am făcut un joc strălucitor, dar au intervenit probleme în lot. Nu ştiu dacă se poate rejuca meciul cu Craiova. Vom vedea ce se va decide la apel. Nu e o problemă pentru noi. Dacă decide să se rejoace, se va rejuca, nu e problemă. Nu mă pricep la regulament", a spus Cristiano Bergodi.

”Cred că domnul Răzvan Burleanu ia piciorul de pe acceleraţie!”

Adrian Mititelu a oferit mai multe declaraţii, după ultima victorie a celor de la FC U Craiova cu FC Voluntari.

După episodul de la Sfântu Gheorghe, oltenii au pierdut la Masa Verde meciul cu Sepsi. Adrian Mititelu i-a transmis un mesaj lui Răzvan Burleanu. Patronul de la FC U Craiova 1948  nu este mulţumit de decizia luată.

”Am reuşit să trecem un hop important. Acum chiar că încep să cred în play-off. Eu cred că sunt 50% şanse. Sper ca meciul de la Sfântu Gheorghe să se rejoace. Nu cred că FRF îşi permite să o trimită pe Sepsi în play-off cu puncte câştigate la masa verde.

Eu refuz să cred că la Comisia de Apel, unde sunt doi profesori universitari, se poate menţine o decizie care n-are nicio acoperire în lege.

Ce puteam să fac eu dacă nu aveam nicio atribuţie de organizare la Sfântu Gheorghe, când totul a depins de domnul Dioszegi?

Cred că domnul Răzvan Burleanu ia piciorul de pe acceleraţie şi lasă comisiile să judece cum cred ele. Nu poţi să faci doi profesori universitari de la Comisia de Apel să se conformeze. De aceea sper să rejucăm meciul de la Sepsi, pentru că aşa ar fi cinstit şi corect.

Eu sunt convins că vom rejuca meciul la Sfântu Gheorghe. Poate ne bat pe teren şi atunci nu mai putem comenta. Eu am speranţa că vom rejuca meciul. Eu zic că avem 50% şanse să mergem în play-off”, a spus Mititelu, după meciul cu FC Voluntari.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele