Ultima oră
Scandal în Brazilia. Ce a spus antrenorul unei echipe despre arbitra din camera VAR Scandal în Brazilia. Ce a spus antrenorul unei echipe despre arbitra din camera VAR
Sfârşit de sezon pentru Djibril Sow Sfârşit de sezon pentru Djibril Sow
Radu Petrescu a fost delegat la un meci important Radu Petrescu a fost delegat la un meci important
Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor
NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA
VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Se decide a doua finalistă a Cupei României VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Se decide a doua finalistă a Cupei României

Bogdan Andone a ajuns la al treilea succes consecutiv în campionatul Ciprului din tot atâtea posibile

Alte campionate externe Publicat pe 7 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/21046072/1/andone.jpg

Formaţia Apollon Limassol, antrenată de Bogdan Andone, a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa AEL Limassol, în etapa a 26-a a campionatului Ciprului. Golurile au fost marcate de Pittas (11) şi Coli (82).

Este a treia victorie din tot atâtea meciuri pentru Apollon de când Bogdan Andone a preluat echipa, la 11 februarie. În clasament, Apollon este pe locul 5, cu 44 de puncte, iar AEL este pe 8, cu 35 de puncte.

Bogdan Andone a explicat în exclusivitate pentru Prima Sport motivele pentru care evită să mai lucreze în Superligă.

De ce evită Bogdan Andone România

”E campionatul foarte, foarte puternic. La primele 5-7 echipe incluzând acum Omonia Nicosia, care probabil va intra în play-off, sunt nişte jucători extraordinari, peste campionatul nostru. Şi la fel şi salariile care sunt. Sunt jucători care sunt plătiţi cu 40, 50, 60.000 de euro pe lună, iar în România nu cred că există contractele care sunt aici.

(n.r.- dacă se bucură că a găsit o ofertă în afara României) 100 %! Dacă vă uitaţi puţin în urmă am cam evitat România. În momentul de faţă, sunt în curs de a deschide o academie la Aiud şi de a face o bază sportivă acolo. Şi în cazul în care nu aş fi reuşit să găsesc nimic în străinătate, aş fi evitat să antrenez în România. M-aş fi axat pe această bază sportivă, pe academia de fotbal şi pe alte lucruri.

(n.r.- dacă nu mai vrea să antreneze în România) Nu pot să zic nu, că niciodată nu ştii ce se întâmplă, dar în ultimul an şi jumătate am evitat discuţii, am încercat să găsesc ceva şi de asta s-a întâmplat cu Cipru pentru că am multe relaţii. Şi până la urmă lucrurile s-au aşezat să vin la echipa mea de suflet.

Sunt nemulţumit de tot ce se întâmplă în general în fotbalul românesc: implicări ale patronilor, implicări politice, implicări din toate direcţiile. E foarte, foarte greu! Dacă învingi 10 etape la rând şi în următoarele două meciuri pierzi, eşti dat afară. Nu există o strategie, nu există o filosofie a clubului, nu există nimic. Ok! Cu mici excepţii, începând cu Hagi şi cu Farul Constanţa, unde rezultatele îi dau dreptate lui Hagi. Tot ce a făcut ca filosofie, continuitate şi tot. Sunt un exemplu, dar din păcate singurul.

(n.r.- cum comentează demisia lui Leo Strizu de la FCSB) Nu vreau să comentez şi crede-mă că nici nu urmăresc meciurile din campionat. Mă uit doar întâmplător la rezultate să văd cine a câştigat sau la situaţia din clasament. De ce să mă uit? Sunt meciuri frumoase în toată Europa: Champions League, Europa League, derby-uri din campionatele Spaniei, Franţei, Italiei, Germaniei. Sunt meciuri peste tot, aşa că am mai multe de învăţat din acele meciuri decât din cele din Liga 1 ca antrenor.”, a declarat Bogdan Andone în exclusivitate pentru Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt