Ultima oră
Un cunoscut antrenor s-a oferit să vină la Dinamo dacă retrogradează. ”Îmi plac lucrurile cu un grad ridicat de dificultate” Un cunoscut antrenor s-a oferit să vină la Dinamo dacă retrogradează. ”Îmi plac lucrurile cu un grad ridicat de dificultate”
VIDEO | Sărbătoare la Buzău cu artificii! Gloria revine în prima ligă după 15 ani! VIDEO | Sărbătoare la Buzău cu artificii! Gloria revine în prima ligă după 15 ani!
VIDEO | Gloria Buzău - Unirea Slobozia 3-0. Cele două formaţii se vor duela în sezonul viitor al Superligii VIDEO | Gloria Buzău - Unirea Slobozia 3-0. Cele două formaţii se vor duela în sezonul viitor al Superligii
VIDEO | CSM Oradea câştigă clar decisivul cu CSO Voluntari şi merge în finala Ligii Naţionale de Baschet VIDEO | CSM Oradea câştigă clar decisivul cu CSO Voluntari şi merge în finala Ligii Naţionale de Baschet
Denis Drăguş schimbă echipa! "Cluburile s-au înţeles” Denis Drăguş schimbă echipa! "Cluburile s-au înţeles”
Un mare rapidist îl distruge pe pe Bogdan Lobonţ: ”Astea sunt gesturi pentru retarzi!”

Un mare rapidist îl distruge pe pe Bogdan Lobonţ: ”Astea sunt gesturi pentru retarzi!”

Bogdan Andone, sancţionat drastic de Comisia de Disciplină după eliminarea de la meciul cu Dinamo

FC Botoșani Publicat de Daian Cutu pe 26 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/21572973/1/andone.png

Tehnicianul echipei FC Botoşani, Bogdan Andone, a fost sancţionat, vineri, de Comisia de Disciplină, ca urmare a eliminării de la meciul cu Dinamo, din play-out-ul Superligii.

La partida de marţi, Andone a avut o ieşire nervoasă în minutul 30 şi a fost eliminat direct de arbitrul George Găman. La acelaşi joc a fost eliminat şi antrenorul secund al echipei din Botoşani, Marius Suller.

Deciziile în cazul lui Bogdan Andone:

În temeiul art. 53.1 din RD, se sancţionează antrenorul Andone Bogdan cu suspendare pentru două meciuri şi penalitate sportivă de 320 lei.

În temeiul art.65. a din RD, se sancţionează antrenorul Andone Bogdan cu suspendare pentru două mecoiuri şi penalitate sportivă de 6.500 lei.

 

În conformitate cu prevederile art. 45.1 din RD, va executa sancţiunea pentru abaterea cea mai gravă prevazuta de art. 65.a din RD, respectiv suspendare pentru două meciuri şi penalitate sportivă de 6.500 lei.

Deciziile în cazul lui Suller:

În temeiul art. 53.1 din RD, se sancţionează antrenorul secund Suller Attila Marius cu suspendare pentru două meciuri şi penalitate sportivă de 320 lei.

În temeiul art. 65.a din RD, se sanctionează antrenorul secund Suller Attila Marius cu suspendare pentru două meciuri şi penalitate sportivă de 4.500 lei.

În conformitate cu prevederile art. 45.1 din RD, va executa sancţiunea pentru abaterea cea mai gravă prevăzută de art. 65.a din RD, respectiv suspendare pentru două meciuri şi penalitate sportivă de 4.500 lei

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele