Ultima oră
A fost făcut anunţul! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti A fost făcut anunţul! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti
A fost anunţat lotul Portugaliei pentru EURO 2024. Cum arată una dintre favoritele la câştigarea trofeului A fost anunţat lotul Portugaliei pentru EURO 2024. Cum arată una dintre favoritele la câştigarea trofeului
Adrian Vasile, OUT de la CSM Bucureşti Adrian Vasile, OUT de la CSM Bucureşti
Anca Todoni a fost şi ea eliminată în turul I al calificărilor de la Roland Garros Anca Todoni a fost şi ea eliminată în turul I al calificărilor de la Roland Garros
Neil Lennon şi-a etalat cunoştinţele în fotbal! "Steaua a câştigat Cupa în 1986" Neil Lennon şi-a etalat cunoştinţele în fotbal! "Steaua a câştigat Cupa în 1986"
OFICIAL | Marius Coman a semnat cu o formaţie din play-off-ul Superligii OFICIAL | Marius Coman a semnat cu o formaţie din play-off-ul Superligii

Bogdan Lobonţ nu ar fi antrenorul Rapidului | VIDEO EXCLUSIV

Rapid Publicat de Tudor Moisa pe 25 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21570658/1/rapid-bucuresti-universitatea-craiova-superliga-superbet-29-10-2023.jpg

Rapid a fost învinsă de Farul, scor 3-1, miercuri seară.

În urma acestei înfrângeri, formaţia din Giuleşti ajunge să aibă un singur punct acumulat în play-out, iar situaţia în sânul echipei este tot mai tensionată.

Miercuri seară, un moment interesant s-a petrecut în minutul 60. Ermal Krasniqi a fost schimbat cu Funsho, iar kosovarul a refuzat să dea mâna cu Bogdan Lobonţ. Acest incident a dat naştere la mai multe semne de întrebare.

Analistul Cătălin Berindean a lansat o ipoteză interesantă, în cadrul emisiunii Fotbal Show. Acesta este de părere că nu Bogdan Lobonţ este cel care pregăteşte echipa, ci Adrian Iencsi. Berindean a punctat că dacă fostul portar era într-adevăr principal, atunci Krasniqi nu şi-ar fi permis să aibă o astfel de reacţie.

"Eu cred că de fapt antrenorul este Iencsi, nu Lobonţ. Eu aşa cred, pentru că Lobonţ, dacă ar fi fost antrenorul, ar fi fost respectat de Krasniqi.

Eu cred că gestul lui Krasniqi reflectă exact respectul pe care i-l arată", a spus Cătălin Berindean, la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele