Ultima oră
Fotbalistul de 750.000 de euro, la FCSB? UPDATE: Reacţia fotbalistului Robert Ivanov, după ce a semnat rezilierea Fotbalistul de 750.000 de euro, la FCSB? UPDATE: Reacţia fotbalistului Robert Ivanov, după ce a semnat rezilierea
VIDEO | Zlatan Ibrahimovic, antrenor după ce şi-a anunţat retragerea? Răspunsul clar oferit de suedez: ”Nu vă părăsesc!” VIDEO | Zlatan Ibrahimovic, antrenor după ce şi-a anunţat retragerea? Răspunsul clar oferit de suedez: ”Nu vă părăsesc!”
BREAKING NEWS | Tatăl lui Messi a făcut anunţul după despărţirea de PSG. Primele negocieri! ”Reprezintă o opţiune, fără dubii” BREAKING NEWS | Tatăl lui Messi a făcut anunţul după despărţirea de PSG. Primele negocieri! ”Reprezintă o opţiune, fără dubii”
Mesajul selecţionerului Edward Iordănescu la reunirea lotului României: ”Avem în faţă o provocare dificilă!” Mesajul selecţionerului Edward Iordănescu la reunirea lotului României: ”Avem în faţă o provocare dificilă!”
Daria Kasatkina a plecat cu un gust amar de la Roland Garros! Reacţia sportivei din Rusia, după eşecul cu Elina Svitolina
Daria Kasatkina a plecat cu un gust amar de la Roland Garros! Reacţia sportivei din Rusia, după eşecul cu Elina Svitolina
FCSB încercă o lovitură pe piaţa de mercato! Jucătorul cere un salariu mare, dar va veni la discuţii! FCSB încercă o lovitură pe piaţa de mercato! Jucătorul cere un salariu mare, dar va veni la discuţii!

Bogdan Lobonţ, răspuns ferm despre posiblitatea de a prelua FCSB. ”Poate să mă găsească 24 din 24”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 20 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21067532/1/bogdan-lobont-frf.jpg

Bogdan Lobonţ a fost unul din numele vehiculate pentru a prelua FCSB, după ce Leo Strizu şi-a dat demisia. Fostul portar e liber de contract, după experienţa avută la cârma naţionalei U20.

Lobonţ a dezvăluit că nu a fost contactat de Gigi Becali, însă a dat de înţeles că este deschis la o colaborare cu o echipă ce are ambiţii importante.

”Nu a existat absolut nimic, nu ştiu de unde a apărut chestia cu FCSB, dar nu a existat absolut nimic. Probabil că au făcut legătura în baza a ceea ce am spus eu la o emisiune anul trecut în toamnă, că sunt dispus să lucrez cu oricine vrea să facă performanţă.

Şi ţinând cont situaţia care e acum la FCSB, au legat-o de chestia asta. Şi atunci după intervenţia din acel moment au apărut ştiri cu Lobonţ la FCSB. Cine vrea să lucreze cu mine, poate să mă găsească 24 din 24, şapte zile din şapte”,
a spus Bogdan Lobonţ, pentru PRO TV.

Fostul portar şi-a luat licenţa Pro la prestigioasa şcoală italiană de la Coverciano şi e pregătit să capete experienţă ca principal pe banca unei echipe.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele