Ultima oră
VIDEO | Oţelul - Hermannstadt 1-0. Gălăţenii s-au impus, după ce au jucat în inferioritate numerică aproape o repriză VIDEO | Oţelul - Hermannstadt 1-0. Gălăţenii s-au impus, după ce au jucat în inferioritate numerică aproape o repriză
Gigi Becali cere desfiinţarea CSA Steaua: „Scoate marca la vânzare!”
Gigi Becali cere desfiinţarea CSA Steaua: „Scoate marca la vânzare!”
Singurul patron din Superliga care l-a felicitat pe Gigi Becali după câştigarea titlului: „Om de calitate” Singurul patron din Superliga care l-a felicitat pe Gigi Becali după câştigarea titlului: „Om de calitate”
Antrenorul echipei Vasco da Gama a fost demis. Modul incredibil prin care a aflat vestea Antrenorul echipei Vasco da Gama a fost demis. Modul incredibil prin care a aflat vestea
VIDEO | Aur european pentru România la dublu rame feminin VIDEO | Aur european pentru România la dublu rame feminin
Gigi Becali, declaraţie de senzaţie după ce FCSB a câştigat titlul: „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp” Gigi Becali, declaraţie de senzaţie după ce FCSB a câştigat titlul: „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp”

Brazilienii aplică modelul românesc! Un antrenor a fost demis după trei săptămâni şi niciun meci condus de pe bancă

Alte campionate externe Publicat pe 27 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/19632271/1/botafogocombr.jpg

Clubul brazilian Botafogo l-a demis pe tehnicianul Ramon Diaz, vineri, la trei săptămâni de când a semnat contractul şi fără să se fi aflat pe bancă la vreun meci, relatează Reuters.

Argentinianul a fost prezentat presei la 10 noiembrie, dar apoi a plecat în ţara sa pentru că avea programare la un spital şi de atunci nu a mai revenit în Brazilia.

Diaz a comunicat de la distanţă cu staff-ul său, dar după trei înfrângeri cu scorul de 2-1 în trei meciuri clubul brazilian l-a demis.

”Din nefericire, deoarece antrenorul are probleme de sănătate şi externarea sa este programată la 7 decembrie, clubul a decis că nu mai poate aştepta.”, se arată într-un comunicat al Botafogo.

Clubul l-a numit la conducerea tehnică pe Eduardo Barroca. Este al cincilea antrenor numit de Botafogo de la reluarea campionatului, în iunie.

Echipa Botafogo ocupă penultimul loc în clasamentul campionatului Braziliei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri