Ultima oră
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat

BREAKING NEWS ǀ AC Milan i-a decis viitorul lui Ciprian Tătăruşanu după 3 meciuri consecutive fără gol primit

Serie A Publicat pe 20 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/21025197/1/profimedia-0736124875.jpg

AC Milan nu îi va prelungi contractul lui Ciprian Tătăruşanu (37 de ani) din vară, chiar dacă fostul portar al naţionalei României a reuşit să lege 3 meciuri consecutive fără gol primit, respectiv cu Torino şi Monza, în Serie A, şi cu Tottenham în optimile Ligii Campionilor, manşa tur.

Tătăruşanu a fost lăudat chiar şi de jurnaliştii italieni care l-au criticat, în repetate rânduri, de când când a preluat locul de titular al lui Mike Maignan (27 de ani), de la accidentarea francezului.

Ultimele prestaţii bune nu au fost suficiente

"Păstrarea porţii intacte pentru al treilea meci la rând ar fi fost imposibilă fără contribuţia portarului, iar Ciprian Tătăruşanu pare să-i fi redus la tăcere pe contestatari, cel puţin pentru moment.

‘Protagonistul surpriză’ a devenit mult criticatul Tătăruşanu, care nu a beneficiat de prea multă încredere din partea fanilor în acest sezon, având în vedere că a avut nişte evoluţii care, cu siguranţă, nu au fost unele reuşite.

Cu toate acestea, victoria cu 1-0 de ieri l-a făcut pe Tătarusanu să nu mai primească gol de 353 de minute în toate competiţiile. Intervenţia lui de la începutul jocului, în faţa lui Ciurria, a fost fundamentală, iar cea de la final, în faţa lui Petagna, a păstrat rezultatul", au scris jurnaliştii de la Sempremilan.

Publicaţia Tuttosport a anunţat că AC Milan îl va transfera pe Marco Sportiello (30 de ani), de la Atalanta. Sportiello va deveni din vară a doua opţiune pentru poarta ”diavolilor” după Mike Maignan.

Ciprian Tătăruşanu a ajuns la campioana en-titre a Italiei din toamna anului 2020, când aceasta a plătit un milion de euro către Lyon în schimbul serviciilor portarului român. În actualul sezon, Tătăruşanu a primit 31 de goluri în 23 de meciuri din toate competiţiile.

Sursa foto: Profimedia

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele