Ultima oră
VIDEO | Etapa începe cu o mare controversă! VAR nu a intervenit la eliminarea lui Murgia de la Hermannstadt VIDEO | Etapa începe cu o mare controversă! VAR nu a intervenit la eliminarea lui Murgia de la Hermannstadt
”Am cam exagerat”. L-a distrus pe Istvan Kovacs, dar acum şi-a domolit discursul ”Am cam exagerat”. L-a distrus pe Istvan Kovacs, dar acum şi-a domolit discursul
Maraton de şah în Times Square pentru un nou record mondial Maraton de şah în Times Square pentru un nou record mondial
Bogdan Lobonţ surprinde înainte de meciul cu FCSB. ”Eu nu pot să schimb nimic” Bogdan Lobonţ surprinde înainte de meciul cu FCSB. ”Eu nu pot să schimb nimic”
VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gazdele sunt în inferioritate numerică din minutul 24 VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gazdele sunt în inferioritate numerică din minutul 24
Rapidiştii s-au plictisit de derby-uri Rapidiştii s-au plictisit de derby-uri

BREAKING NEWS ǀ Anunţul momentului la FCSB! Meciul cu CFR Cluj ar putea fi ultimul pentru Ştefan Târnovanu

FCSB Publicat pe 1 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21001286/1/fcsb-farul-constanta-superliga-superbet-29-01-2023.jpg

Concurenţa pentru un loc de titular între Ştefan Târnovanu (22 de ani) şi Andrei Vlad (24 de ani) în poarta celor de la FCSB este mai pronunţată ca niciodată.

Târnovanu a fost nesigur şi a greşit în ultimele partide disputate în tricoul ”roş-albaştrilor”, inclusiv la golul marcat de Denis Alibec în Farul – FCSB (3-2), în timp ce Vlad a apărat bine atunci când a fost introdus titular, profitând de o entorsă suferită de rivalul său la gleznă.

Banii înaintea formei pentru Becali

În acest context, stafful de la FCSB şi managerul general al clubului, Mihai Stoica, insistă pentru revenirea în primul 11 a lui Andrei Vlad.

Gazeta Sporturilor informează că patronul Gigi Becali nu vrea ca schimbarea să se producă, deoarece latifundiarul are şanse să obţină o sumă importantă de transfer în vară pentru Ştefan Târnovanu din străinătate.

”Contează raţiunile financiare, iar pe Târnovanu pot să iau bani, fiindcă a fost şi este urmărit de cluburi de afară”, le-a transmis angajaţilor săi Becali, conform sursei citate.

În vara anului trecut, Gigi Becali ar fi refuzat chiar o ofertă de aproximativ 2 milioane de euro pentru Ştefan Târnovanu. Cum cuvântul lui Becali nu se încalcă la FCSB, la meciul cu CFR Cluj cel mai probabil va începe din primul 11 tot Târnovanu.

Însă, o nouă prestaţie modestă a goalkeeper-ului adus de la Politehnica Iaşi ar putea să îl readucă pe Andrei Vlad în formula de start a celor de la FCSB pentru o perioadă nedefinită.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele