Ultima oră
Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis
Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci
VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge” VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge”
VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid
Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie” Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie”
Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea

VIDEO | FCSB - Farul 2-3. INCREDIBIL! Constănţenii au marcat două goluri în ultimele minute şi au revenit de la 2-1

FCSB Publicat pe 29 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20996535/16/fcsb-farul-constanta-superliga-superbet-29-01-2023.jpg

Farul Constanţa a învins duminică, în deplasare, scor 3-2, formaţia FCSB, după un meci în care gazdele au condus până în minutul 90+4 cu 2-1. Constănţenii au înscris golurile victoriei în numai două minute.

În derbiul de pe Arena Naţională, bucureştenii au deschis scorul în minutul 47, prin Cordea, care a fructificat pasa lui Florinel Coman.

Farul a egalat în minutul 56, dintr-o lovitură liberă executată de Alibec. După numai două minute, arbitrul Horaţiu Feşnic a cordat penalti la duelul dintre Cordea şi M. Popescu, iar Compagno a transformat, aducându-le în avantaj pe gazde.

În minutul 71 Octavian Popescu a înscris, dar golul a fost anulat după consultarea VAR, din cauza unei poziţii de ofsaid. În minutul 90 Dawa a fost eliminat pentru fault din poziţie de ultim apărător şi meciul s-a schimbat total.

Constănţenii au înscris de două ori în numai două minute, prin autogolul lui Omrani şi prin şutul lui Borza, în minutele 90+4 şi 90+6, iar Farul a revenit pe primul loc în clasament.

FCSB – Farul 2-3 (Cordea A. 47', Compagno A. (p) 59' / Alibec D. 56', Omarani B. (a), Borza S. 90+6' )

Echipele de start:

  • FCSB: Târnovanu - V. Creţu, Dawa, Tamm, Sorescu - Olaru, Ad. Şut, Edjouma - Cordea, Compagno, Oct. Popescu
  • Rezerve: A. Vlad - Fl. Coman, Miculescu, I. Cristea, Omrani, Nikolov, Oaidă, Pantea, Radaslavescu
  •  
  • Farul: Aioani - Baravykas, Larie, M. Popescu, Kiki - T. Băluţă, Nedelcu, Artean - Alibec, L. Munteanu, Grameni
  • Rezerve: Buzbuchi - Dan Sîrbu, Borza, Casap, Grobry, Sali, Mazilu, V. Morar, Mateus Barbosa

Min. 90+10: Fluier final de meci!

Min. 90+6: GOOOL marcat de Farul! INCREDIBIL! Borza dă lovitura pe ”Arena Naţională”, la doar un minut după ce echipa lui Hagi a egalat. Puştiul a finalizat perfect.

Min. 90+5: GOOOL marcat de Farul! Presiunea constănţenilor din ultimele minute a dat roade şi apărarea FCSB-ului a comis-o. Fază la care ”roş-albaştrii” înscriu un autogol.

Min. 90: Cartonaş roşu văzut de un jucător de la FCSB! Denis Alibec scapă singur înspre poarta lui Târnovanu după greşeala lui Dawa, iar camerunezul îl faultează pe Alibec din postura de ultim apărător.

Min. 81: Pantea vede cartonaşul galben.

Min. 79: Schimbare la FCSB, iese Octavian Poepscu şi intră Oaidă.

Min. 75: Vede şi Omrani galbenul.

Min. 72: Gol anulat FCSB-ului! Miculescu se distrează cu apărarea Farului şi îi pasează decisiv lui Octavian Popescu, care marchează, dar reuşita este anulată de central, după consultarea VAR-ului. Omrani se afla în offside şi a influenţat faza.

Min. 69: Darius Olaru vede cartonaşul galben. 

Min. 65: Triplă schimbare la formaţia constănţeană, au ieşit Munteanu, Nedelcu şi Grameni, au intrat Mazilu, Sali şi Casap.

Min. 60: Dublă schimbare la FCSB, ies Compagno şi Cordea, intră Omrani şi Miculescu.

Min. 59: GOOOL marcat de FCSB! Mihai Popescu are o intrare rudimentară în careu şi centralul dictează lovitură de la 11 metri. Compagno transformă penalty-ul şi ”roş-albaştrii” revin, după doar trei minute, la conducerea partidei.

Min. 58: Cartonaş galben văzut de Mihai Poepscu.

Min. 56: GOOOL marcat de Farul! Lovitură liberă executată senzaţional de Denis Alibec, la care Târnovanu nu are ce să facă. Fostul jucător al ”roş-albaştrilor” restabileşte egalitatea.

Min. 47: GOL marcat de FCSB! Florinel Coman se desprinde superb de tânărul Sîrbu şi îi pasează decisiv lui Andrei Cordea, care nu ratează şi deschide scorul pentru ”roş-albaştrii”.

Min. 46: A început a doua repriză!

Min. 46: Dublă schimbare la FCSB, au ieşit Sorescu şi Edjouma şi au intrat Pantea şi Coman.

Min. 45+2: Final de primă repriză!

Min. 45+2: Ce ratare în ultmimul minut al prelungirilor! Deian Sorescu este liber în flancul stâng şi primeşte de la Tavi Popescu, dar apărarea Farului respinge în ultimul moment.

Min. 42: Compagno ratează incredibil! Italianul a preluat bine pasa perfectă de la Edjouma, dar a trimis peste poată dintr-o poziţie ideală. 

Min. 36: A doua schimbare făcută de Hagi, nemulţumit de uşurinţa cu care este depăşit Baravykas în duelurile cu Sorescu îl introduce pe Sîrbu.

Min. 35: Farul loveşte bara! Louis Munteanu scapă înspre poarta FCSB-ului, dar nu poate să profite de şansa imensă şi nimerşe doar stâlpul din dreapta lui Târnovanu.

Min. 28: Cartonaş galben văzut de Nedelcu.

Min. 26: Schimbare la Farul, iese Kiki şi intră Borza.

Min. 22: Alibec vede şi el cartonaşul galben.

Min. 17: Ratare mare în contul lui FCSB! Edjouma recuperează într-o poziţie periculoasă şi îi trimite lui Octavian Popescu, însă finalizarea decarului ”roş-albaştrilor” este dezamăgitoare.

Min. 6: Ocazie mare pentru Farul, Dawa greşeşte pe construcţia ”roş-albaştrilor”, iar mingea ajunge la Denis Alibec. Fostul jucător a lui FCSB trimite un şut bun, dar Târnovanu are o intervenţie excelentă şi îşi salvează echipa.

Min. 4: Grameni vede primul avertisment al partidei.

Min. 4: Prima ocazie a partidei îi apraţine lui FCSB, Olaru îl găseşte pe Octavian Popescu, care şutează puţin pe lângă poarta apărată de Aioanei.

Min. 1: A început partida!

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

FCSB a câştigat primul duel din 2023, cu FC Hermannstadt, din deplasare, cu scorul de 1-0. Farul este la al doilea derby din acest an, debutând în 2023 cu CFR Cluj, pe teren propriu, la Ovidiu. Însă, echipa lui Gică Hagi a cedat la scor, 0-3, lăsând locul de liber chiar formaţiei lui Dan Petrescu, la un ecart de două puncte.

În tur, în meciul de la Ovidiu, Farul a învins FCSB cu scorul de 3-1.

Florin Gardoş, deloc încrezător în privinţa şanselor FCSB-ului la titlu

Florin Gardoş nu e prea încrezător în momentul în care vorbeşte despre şansele pe care FCSB le are la titlu. Fostul fundaş al vicecampioanei are un argument simplu, acela că schimbările dese de antrenor nu pot aduce un succes în SuperLigă, spre deosebire de CFR Cluj care îl menţine în funcţie pe Dan Petrescu şi tot întăreşte lotul.

Strict cu referire la situaţia FCSB-ului, Florin Gardoş nu crede că Mihai Pintilii are puterea şi experienţa să se poată impună la final de sezon, scoţând în evidenţă şi declaraţiile acestuia din momentul anterior numirii în funcţie, când spunea că nu e pregătit să preia o astfel de echipă.

Dacă ar fi vorba de un punct pozitiv, Florin Gardoş consideră că Pintilii a unit vestiarul.

E clar că Pintilii a făcut grupul să fie unit. Mi se pare la fel de clar, din exterior, că jucătorii ţin la el şi au ţinut. Dar, teoretic, o echipă care schimbă trei antrenori într-un an, e greu să câştige titlul.

Eu sunt convins că în momentul în care Pintilii a spus că nu e pregătit să fie antrenor, a fost cât se poate de sincer. Doar el ştie ce presiuni au fost puse din partea patronului şi din partea lui MM. E greu să spui nu apoi, rişti să strici relaţia cu oamenii”, a spus Florin Gardoş.

Echipele probabile:

  • FCSB: Târnovanu - Creţu, Dawa, Tamm, Pantea - Olaru, Şut, Edjouma - Cordea, Omrani, Oct. Popescu 
  • Rezerve: A. Vlad, Haruţ, Fl. Coman, Miculescu, I. Cristea, Sorescu, Oaidă, Radaslavescu, Compagno
  • Absenţi: Panţîru, Ov. Popescu (accidentaţi), Radunovic (suspendat), Nikolov (incert) 
  • Antrenor: Mihai Pintilii 
  •  
  • Farul: Aioani - Sârbu, Larie, Boli, Kiki - T. Băluţă, Nedelcu, Grameni - Alibec, L. Munteanu, Mateus 
  • Rezerve: Buzbuchi, Doukoure, Casap, Vl. Morar, Bârzu, Artean, Baravykas, Sali, N. Popescu
  • Absent: M. Popescu (suspendat)
  • Antrenor: Gheorghe Hagi
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele