adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO ǀ ”Trebuia să închidem jocul mai repede”. Moruţan a identificat problema în jocul cu Belarus VIDEO ǀ ”Trebuia să închidem jocul mai repede”. Moruţan a identificat problema în jocul cu Belarus
VIDEO ǀ Căpitanul naţionalei a vorbit despre următoarele partidei. ”Presiunea va fi mare în iunie, pentru că avem meciuri in Kosovo şi în Elveţia” VIDEO ǀ Căpitanul naţionalei a vorbit despre următoarele partidei. ”Presiunea va fi mare în iunie, pentru că avem meciuri in Kosovo şi în Elveţia”
VIDEO ǀ Edi Iordănescu are procentaj maxim în startul preliminariilor, dar jocul nu convinge. ”Dacă reuşim să fim mai pragmatici, mă declar fericit” VIDEO ǀ Edi Iordănescu are procentaj maxim în startul preliminariilor, dar jocul nu convinge. ”Dacă reuşim să fim mai pragmatici, mă declar fericit”
Tricolorul care l-a convins pe Gică Popescu: ”E important pentru naţională, e deja un titular” Tricolorul care l-a convins pe Gică Popescu: ”E important pentru naţională, e deja un titular”
VIDEO ǀ Burcă e sincer, după primul gol la echipa naţională. ”E o mândrie pentru mine să îmi reprezint ţara” VIDEO ǀ Burcă e sincer, după primul gol la echipa naţională. ”E o mândrie pentru mine să îmi reprezint ţara”
EXCLUSIV | Gică Popescu şi Florin Răducioiu, nedumeriţi după România - Belarus: ”De neînţeles pentru mine” / ”N-am înţeles nici eu” EXCLUSIV | Gică Popescu şi Florin Răducioiu, nedumeriţi după România - Belarus: ”De neînţeles pentru mine” / ”N-am înţeles nici eu”

BREAKING NEWS ǀ Formaţia cu un puternic CV european vrea să i-l ”sufle” pe Nicolae Stanciu rivalei sale

Stranieri Publicat de Emanoil Ursache pe 4 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20970845/1/mczoptyznizoyxnoptlhztu4ytc3otmznziyodqzodyxmwfinje5nza3ymjm-thumb.jpg

Sezonul foarte bun pe care l-a avut Nicolae Stanciu la Wuhan Three Towns, grupare cu care a câştigat campionatul în China, l-a făcut pe internaţionalul român în vârstă de 29 de ani să intre în atenţia unor cluburi cu pretenţii în campionatele lor din Europa.

După ce Slavia Praga, fosta sa echipă, şi Beşiktaş au luat în calcul serios aducerea lui Stanciu în perioada de transferuri de iarnă, a venit rândul lui Galatasaray să se gândească la mijlocaşul ofensiv, potrivit Romanian Football.

Sursa citată precizează că Beşiktaş rămâne mai aproape de transferul românului totuşi. Nicolae Stanciu este văzut de gruparea din Istanbul o soluţie foarte bună de înlocuire pentru Dele Alli, revenit la Everton, grupare de la care a fost împrumutat.

Beşiktaş şi-l doreşte pe Stanciu într-o primă fază tot sub formă de împrumut, cu opţiune de cumpărare definitivă pe care să o activeze dacă va confirma. Evoluţiile slabe ale mult mai cunoscutului Dele Alli, care a marcat doar un gol în 7 meciuri, i-au făcut pe cei din conducerea echipei să fie mult mai reticenţi în privinţa mutărilor definitive directe.

10 goluri şi 12 pase de gol a reuşit Nicolae Stanciu pentru Wuhan Three Towns în 27 de meciuri. El a mai câştigat campionatul de două ori în România cu FCSB, o dată în Belgia cu Anderlecht şi de două ori în Cehia cu Slavia Praga.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele