adplus-dvertising
Ultima oră
FC Argeş e fără victorie de 15 partide! ”Jucătorii sunt uniţi şi îşi doresc foarte mult să iasă din această situaţie” FC Argeş e fără victorie de 15 partide! ”Jucătorii sunt uniţi şi îşi doresc foarte mult să iasă din această situaţie”
Încă o lovitură pentru naţională! Mario Camora, out pentru ”dubla” cu Andorra şi Belarus Încă o lovitură pentru naţională! Mario Camora, out pentru ”dubla” cu Andorra şi Belarus
VIDEO | ”U” Cluj - FC Argeş 2-0. Piteştenii sunt fără victorie de aproape 5 luni! VIDEO | ”U” Cluj - FC Argeş 2-0. Piteştenii sunt fără victorie de aproape 5 luni!
Messi a sosit la Buenos Aires pentru primul meci al Argentina după ce a câştigat titlul mondial. Festivităţi programate pe stadionul ”Monumental” Messi a sosit la Buenos Aires pentru primul meci al Argentina după ce a câştigat titlul mondial. Festivităţi programate pe stadionul ”Monumental”
VIDEO ǀ Ziua şi controversa privind arbitrajul. VAR a intervenit dar nu a dat penalty pentru un potenţial henţ VIDEO ǀ Ziua şi controversa privind arbitrajul. VAR a intervenit dar nu a dat penalty pentru un potenţial henţ
Cine e favorit să poarte banderola de căpitan în ”dubla” cu Andorra şi Belarus Cine e favorit să poarte banderola de căpitan în ”dubla” cu Andorra şi Belarus

BREAKING NEWS ǀ Galatasaray a primit o ofertă uriaşă pentru Olimpiu Moruţan şi a oferit răspunsul pe loc!

Superlig Publicat de Emanoil Ursache pe 27 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38114/20996781/2/moldova-romania-amical-20-11-2022.jpg

Galatasaray nu este dispusă să renunţe cu uşurinţă la serviciile lui Olimpiu Moruţan. Conducerea grupării "CimBomBom" a refuzat oferta italienilor de la Pisa pentru achiziţionarea mijlocaşului ofensiv român în vârstă de 23 de ani, conform presei din ”Cizmă”.

Galatasaray îşi încearcă norocul

Conducerea trupei din Serie B era dispusă să achite 3,5 milioane de euro pentru a-l transfera definitiv pe Moruţan, aflat până în vară la Pisa sub formă de împrumut. Galatasaray, care a plătit 4 milioane de euro către FCSB pentru mijlocaş în august 2021, vrea să obţină mai mulţi bani de pe urma vânzării jucătorului.

Olimpiu Moruţan are o clauză în contract de 5,5 milioane de euro, astfel că turcii preferă să aştepte până în vara anului curent, să vadă dacă vor găsi o echipă interesată să achite aceşti bani pentru serviciile internaţionalului român.

Speranţele conducerii Galatei nu sunt deloc nejustificate raportat la statistica lui Moruţan în actualul sezon din Serie B: 5 goluri şi 7 pase de gol în 19 meciuri. El a reuşit să înscrie şi primul gol pentru naţionala României după 5 selecţii, în victoria cu Republica Moldova, cu 5-0, la Chişinău.

  • 5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Olimpiu Moruţan, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superlig

Ultimele articole Toate articolele