Ultima oră
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”
Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX
ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj
VIDEO | FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot rămâne lideri în play-out VIDEO | FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot rămâne lideri în play-out

BREAKING NEWS ǀ Galatasaray a primit o ofertă uriaşă pentru Olimpiu Moruţan şi a oferit răspunsul pe loc!

Superlig Publicat de Emanoil Ursache pe 27 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38114/20996781/2/moldova-romania-amical-20-11-2022.jpg

Galatasaray nu este dispusă să renunţe cu uşurinţă la serviciile lui Olimpiu Moruţan. Conducerea grupării "CimBomBom" a refuzat oferta italienilor de la Pisa pentru achiziţionarea mijlocaşului ofensiv român în vârstă de 23 de ani, conform presei din ”Cizmă”.

Galatasaray îşi încearcă norocul

Conducerea trupei din Serie B era dispusă să achite 3,5 milioane de euro pentru a-l transfera definitiv pe Moruţan, aflat până în vară la Pisa sub formă de împrumut. Galatasaray, care a plătit 4 milioane de euro către FCSB pentru mijlocaş în august 2021, vrea să obţină mai mulţi bani de pe urma vânzării jucătorului.

Olimpiu Moruţan are o clauză în contract de 5,5 milioane de euro, astfel că turcii preferă să aştepte până în vara anului curent, să vadă dacă vor găsi o echipă interesată să achite aceşti bani pentru serviciile internaţionalului român.

Speranţele conducerii Galatei nu sunt deloc nejustificate raportat la statistica lui Moruţan în actualul sezon din Serie B: 5 goluri şi 7 pase de gol în 19 meciuri. El a reuşit să înscrie şi primul gol pentru naţionala României după 5 selecţii, în victoria cu Republica Moldova, cu 5-0, la Chişinău.

  • 5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Olimpiu Moruţan, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Superlig

Ultimele articole Toate articolele