Ultima oră
Jucătorii de la Rapid şi FCSB s-au unit pentru a susţine lupta împotriva cancerului Jucătorii de la Rapid şi FCSB s-au unit pentru a susţine lupta împotriva cancerului
Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină
Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele" Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele"
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră

BREAKING NEWS ǀ Gigi Becali îşi acuză un titular de blat cu Nordsjaelland! Soarta jucătorului de la FCSB, decisă: ”Şi eu idiot!”

FCSB Publicat pe 11 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21281735/1/prezentare-sergiu-bus-la-fcsb-14-07-2020-9.jpg

Andrei Cordea este fotbalistul de la FCSB care l-a supărat cel mai tare pe patronul Gigi Becali după manşa tur cu Nordsjaelland (0-0, pe Ghencea), motiv pentru care cel mai probabil a fost înlocuit la pauză cu Octavian Popescu.

Becali s-a arătat extrem de nemulţumit de felul în care a gestionat Andrei Cordea o fază în prima repriză, când Florinel Coman i-a oferit o pasă pe un culoar ce l-ar fi lăsat singur cu portarul advers. Cordea nu şi-a dat seama că este singur şi a ales să se întoarcă, ceea ce l-a înfuriat la culme pe finanţatorul ”roş-albaştrilor”.

Gigi Becali l-a acuzat pe Andrei Cordea că nu şi-a dorit să dea gol pentru că ar fi făcut blat cu formaţia daneză. Latifundiarul i-a transmis jucătorului său că o să ”tocească” banca de rezerve la FCSB de acum încolo.

Becali, necruţător cu Andrei Cordea

"Ocazia aia trebuia să fie gol la Cordea, el s-a întors în loc să scape singur cu portarul! (…) O să rupă banca, o s-o tocească! Atât poate, am avut mare încredere în el. Tu zici 'mă întorc, nu vreau să dau gol, sunt blat'.

Cam aşa ceva. Coman i-a dat-o pe culoar, cum să dau gol? La revedere! Şi eu idiot, îl ţin pe Tavi (n.r. - Popescu pe bancă), credeam că şi-a revenit! Am avut încredere şi el n-a vrut să dea gol!", a declarat Gigi Becali, la Palat.

FCSB a terminat la egalitate joi, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa daneză Nordsjaelland, în prima manşă a turului al treilea preliminar din Conference League.

Meciul de pe Stadionul Steaua a început cu o veste proastă pentru FCSB. Unul dintre titularii echipei, Adrian Şut, s-a accidentat chiar la încălzire şi a fost înlocuit cu Ovidiu Popescu. Compagno a trimis primul şut spre poartă încă din minutul 2, dar fără precizie, apoi Târnovanu a intervenit bine la lovitura de cap a lui Frese, din minutul 5. După o primă repriză echilibrată, partea secundă a avut un moment culminant în minutul 60, când Adamo Nagalo a primit al doilea cartonaş galben – după o intervenţie la Octavian Popescu, fiind eliminat. Cu avantajul unui jucător în plus, bucureştenii au cerut de două ori penalty, la Olaru şi Djokovic, însă arbitrul muntenegrean Boskovic nu a acordat nimic. Nygren a trimis în bară o lovitură liberă în minutul 90+2, iar FCSB încheie meciul fără să trimită nici un şut pe spaţiul porţii.

Returul se joacă în Danemarca, joi, 17 august.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele