Ultima oră
Mihai Rotaru a răbufnit după Universitatea Craiova - Sepsi: ”Şanse mari să fim campioni!”  | VIDEO EXCLUSIV Mihai Rotaru a răbufnit după Universitatea Craiova - Sepsi: ”Şanse mari să fim campioni!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Torino - AC Milan 3-1. ”Diavolii” sunt înfânţi, dar termină pe 2 în Serie A VIDEO | Torino - AC Milan 3-1. ”Diavolii” sunt înfânţi, dar termină pe 2 în Serie A
Alaves - Getafe 1-0. Ianis Hagi a intrat pe teren în minutul 87 la învingători Alaves - Getafe 1-0. Ianis Hagi a intrat pe teren în minutul 87 la învingători
VIDEO | ”Nu am reuşit să ne atingem obiectivul”. Costel Gâlcă schimbă jocul Universităţii Craiova, dar termină cu eşec VIDEO | ”Nu am reuşit să ne atingem obiectivul”. Costel Gâlcă schimbă jocul Universităţii Craiova, dar termină cu eşec
VIDEO | Dan Petrescu s-a enervat la flash-interviuri. ”Voi spuneţi ce vreţi şi ne criticaţi” VIDEO | Dan Petrescu s-a enervat la flash-interviuri. ”Voi spuneţi ce vreţi şi ne criticaţi”
Un important finanţator nu vrea să o vadă pe Corvinul în cupele europene! "Ar fi frumos ca Hunedoara să renunţe" | VIDEO EXCLUSIV Un important finanţator nu vrea să o vadă pe Corvinul în cupele europene! "Ar fi frumos ca Hunedoara să renunţe" | VIDEO EXCLUSIV

BREAKING NEWS ǀ Nicolae Dică nu mai suportă umilinţele lui Gigi Becali şi vrea să plece de la FCSB! Soluţia incredibilă de înlocuire aleasă de Becali

FCSB Publicat de Emanoil Ursache pe 7 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20881544/1/dn.jpg

Nicolae Dică nu mai poate suporta umilinţele la care este supus ca antrenor la FCSB şi este la un pas să îşi dea demisia de pe banca vicecampioanei României, chiar înainte ca Gigi Becali să îl dea afară, informează Fanatik.

Dezastrul cu Silkeborg, 5-0 pe terenul danezilor, în care FCSB a înregistrat cea mai mare ruşine din istoria sa în cupele europene, pare să fie picătura care a umplut ”paharul” frustrărilor lui Dică. Mai ales că fostului mare decar al ”roş-albaştrilor” i s-a impus de la palat să menajeze pentru campionat cei mai buni jucători.

Oricum, după ce FCSB a pierdut cu 1-3 în Superligă în faţa Farului, Nicolae Dică şi-a pierdut orice fel de libertate din partea finanţatorului echipei. Chiar şi aşa, Gigi Becali aruncă o parte din catastrofa din grupele Conference League pe umerii lui Nicolae Dică.

Mihai Pintilii, favorit să devină antrenorul echipei

”Şi lui Dică am ce să îi reproşez. El îi antrenează. Într-un fel, vina este a mea, dar nu am ştiut că este aşa. E şi vina mea şi a lui Dică. De ce e şi vina lui? Că el îi vede la antrenamente, îi cunoaşte mai bine ca mine.

Noi ne-am sfătuit. Nu i-am transferat eu singur (n.r.- pe jucători). Ne-am sfătuit şi am fost de acord. În orice situaţie, trebuia să facem asta. Noi la ora asta nu suntem în play-off. Asta este marea noastră problemă!”, a declarat Becali pentru sursa citată.

În eventualitatea în care Nicolae Dică îşi va duce la căpăt intenţia, cel mai probabil, nu va mai primi niciun ban din partea lui Gigi Becali. Scenariul opus, în care Becali îl va pune pe liber i-ar asigura nişte despăgubiri consistente din punct de vedere financiar.

  • Locul 13 de baraj este cel ocupat de FCSB în Superligă, cu 11 puncte câştigate în 10 meciuri şi două restanţe aprobate în urma participării în Conference League.
  • Poziţia a 4-a, ultima din grupa B a Conference League, este cea pe care se clasează ”roş-albaştrii”, cu doar un singur punct câştigat în 3 jocuri. West Ham se află pe primul loc cu 9 puncte, urmată de Anderlecht (4) şi de Silkeborg (3).

Mihai Pintilii este varianta de înlocuitor pentru Nicolae Dică pe care o ia în calcul Gigi Becali, potrivit site-ului Sport.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele