Ultima oră
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat” Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat”
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist

BREAKING NEWS | Primul transfer al verii pentru Rapid! Mutarea intresantă făcută de giuleşteni pentru sezonul viitor

Rapid Publicat pe 19 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21129738/1/afk-csikszereda-miercurea-ciuc-u19-sepsi-osk-sfantu-gheorghe-u19-cupa-elitelor-u19-19-05-2022.jpg

Rapid s-a mişcat pe piaţa transferurilor cu două etape înainte de încheierea sezonului de Superligă. ”Giuleştenii” l-au adus pe Omar El Sawy (19 ani) de la Csikszereda Miercurea Ciuc.

”Giuleştenii” au rezolvat mutarea mijlocaşului ofensiv de 19 ani, după ce s-au înţeles cu echipa din Miercurea Ciuc. Omar El Sawy a semnat deja noua înţelegere, informează GSP.ro. Suma de transfer de 400.000 de euro, conform playsport.ro, nu este una mică, mai ales că jucătorul vine din Liga 2 şi are doar 19 ani.

Omar El Sawy este născut în Târgu Mureş şi este ”jumătate egiptean, un sfert român şi un sfert ungur”, după cum a explicat el. Tânărul fotbalist poate evolua pe poziţia de mijlocaş ofensiv, dar şi pe cea de atacant. 

Omar El Sawy, perfect pentru regula U21

Regula U21 va fi acoperită perfect de acest jucător de 19 ani, născut în martie 2004, având în vedere că pentru sezoanele 2023 - 2024 şi 2024 - 2025 vor fi eligibili doar jucătorii născuţi după data de 1 ianuarie 2002.

  • Mijlocaşul este cotat la 100.000 de euro, conform site-ului de Transfermarkt.com
  • Omar El Sawy a bifat 19 partide în Liga 2 şi a marcat două goluri
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele