Ultima oră
Formaţia cu pretenţii din Superliga ce abordează finalul de sezon cu lotul decimat. ”Avem foarte mulţi jucători accidentaţi” Formaţia cu pretenţii din Superliga ce abordează finalul de sezon cu lotul decimat. ”Avem foarte mulţi jucători accidentaţi”
VIDEO | Petrolul - Oţelul 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Petrolul - Oţelul 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
”Lucrăm doar la asta! Orice altceva poate să mai aştepte”. Dan Şucu doreşte un antrenor legendar la Rapid ”Lucrăm doar la asta! Orice altceva poate să mai aştepte”. Dan Şucu doreşte un antrenor legendar la Rapid
Jucătorul echipei Molenbeek, Reine-Adélaide, a suferit o comoţie cerebrală după ce a fost lovit de o minge în faţă Jucătorul echipei Molenbeek, Reine-Adélaide, a suferit o comoţie cerebrală după ce a fost lovit de o minge în faţă
Italianul Daniele Orsato arbitrează meciul PSG - Borussia Dortmund din semifinalele Ligii Campionilor Italianul Daniele Orsato arbitrează meciul PSG - Borussia Dortmund din semifinalele Ligii Campionilor
Costel Gâlcă l-a revitalizat pe Andrei Ivan, iar fostul antrenor al Craiovei nu s-a abţinut: ”Asta e cartea de vizită!”

Costel Gâlcă l-a revitalizat pe Andrei Ivan, iar fostul antrenor al Craiovei nu s-a abţinut: ”Asta e cartea de vizită!”

BREAKING NEWS | Şapte jucători, OUT de la Dinamo. "Clubul le transmite mult succes!" Montini şi Perovic, pe lista neagră

Dinamo Publicat pe 7 aug 2020
mail-share icon Email

Clubul Dinamo a anunţat, vineri, că s-a despărţit de şapte jucători, printre care şi atacanţii Mattia Montini şi Slavko Perovic.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/19444342/1/dinamo.jpg

"Dinamo Bucureşti anunţă încheierea raporturilor contractuale cu Riccardo Piscitelli, Szabolocs Kilyen, Kristian Kostrna, Lukas Skovajsa, Mamoutou N'Diaye, Mattia Montini şi Slavko Perovic. Clubul din Ştefan cel Mare le transmite mult succes în carieră celor 7 jucători care au făcut parte din lotul dinamoviştilor pentru sezonul competiţional 2019-2020!", se precizează în comunicatul lui Dinamo.

Sezonul dezastruos făcut de Dinamo nu rămâne fără urmări. "Câinii" au fost cât pe ce să retrogradeze pentru prima oară în istorie, dar s-au salvat pe ultima sută de metri, după ce Liga 1 a trecut de la 14 la 16 echipe.

Cine sunt cei 7 jucători daţi afară de Dinamo

Rămasă în Liga 1, Dinamo este decisă să nu mai repete experienţa din acest sezon şi începe o nouă reconstrucţie. Vineri, clubul din Ştefan cel Mare a anunţat despărţirea de nu mai puţin de şapte jucători, printre care şi cei doi atacanţi, Mattia Montini şi Slavko Perovic. Acestora li se alătură Riccardi Piscitelli, Szabolocs Kilyen, Kristian Kostrna, Lukas Skovajsa, Mamoutou N'Diaye.

  • 1 - un gol în 18 partide de campionat a marcat N'Diaye pentru Dinamo în sezonul competiţional 2018-2019. N'Diaye nu a jucat niciun minut în tricoul alb-roşu, sezonul trecut, în campionat sau în Cupa României.
  • 4 goluri în 24 de meciuri (22 în Liga 1 şi două în Cupa României) a înscris Montini pentru Dinamo, sezonul trecut. În urmă cu două campionate marcase 13 goluri în 23 de etape.
  • 6 goluri în Liga 1 şi două în Cupa României a marcat Perovic pentru Dinamo în 19 meciuri jucate în sezonul competiţional 2019-2020. A fost al doilea marcator al roş-albilor în campionat, după Deian Sorescu, cu 10 reuşite.
  • 6 jocuri, 5 în Liga 1 şi unul în Cupa României, a adunat Kilyen în tricoul alb-roşu. Împrumutat la începutul acestui an de la Viitorul Constanţa, Kilyen a jucat în prima jumătate a sezonului 2019-2020 pentru Sepsi Sf. Gheorghe.
  • 10 partide a jucat Kostrna pentru Dinamo, a bifat 8 meciuri în campionat şi două în Cupa României.
  • 13 meciuri, 11 în Liga 1 şi două în Cupa României, a jucat Skovajsa la Dinamo.
  • 27 de meciuri a apărat Piscitelli la Dinamo în sezonul trecut, 26 în campionat şi unul în Cupa României.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele