Ultima oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători
Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul
A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB
Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat” Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat”
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"

Brigadă de arbitri din Portugalia la meciul Croaţia - România de la CE U21

România U21 Publicat pe 27 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/21239287/1/romania1.jpg

UEFA a anunţat brigada de arbitri pentru meciul Croaţia - România, programat marţi, 27 iunie, de la ora 19:00, la stadionul Steaua.

Portughezul João Pinheiro va fi la centru, ajutat de conaţionalii săi Bruno Jesus şi Luciano Maia, iar cel de-al patrulea oficial va fi Allard Lindhout din Ţările de Jos.

Meciul este unul de palmares, România şi Croaţia fiind eliminate din competiţie. Croaţia – România, meci contând pentru etapa a 3-a din faza grupelor Campionatului European Under 21, va fi transmis în format live text de către site-ul www.primasport.ro marţi, de la ora 21:45.

Acum, România şi Croaţia, cu 0 puncte acumulate, sunt eliminate ambele după primele două etape din faza grupelor, iar elevii lui Emil Săndoi caută să îşi salveze imaginea în ochii suporterilor cu o victorie de onoare, după ce au dezamăgit total cu jocul lor. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

România U21

Ultimele articole Toate articolele