Ultima oră
Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol
VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA
S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor
Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult” Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult”
Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor
"Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca "Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca

Brittney Griner a jucat la Phoenix Mercury pentru prima dată din 2021

Baschet Publicat pe 13 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/21123263/1/brittney-griner-tw1-1.png

Brittney Griner a jucat la Phoenix Mercury pentru prima dată din 2021

Brittney Griner a jucat vineri cu Phoenix Mercury pentru prima dată din 2021, intrând pe teren mult mai devreme decât se aştepta pentru meciul de pre-sezon cu Los Angeles Sparks, după aproape 10 luni de detenţie în Rusia, relatează Reuters.

Dubla medaliată cu aur la Jocurile Olimpice a fost eliberată dintr-o colonie penitenciară rusă într-un schimb de prizonieri de profil înalt cu Statele Unite la sfârşitul anului trecut, după ce a fost arestată în februarie 2022 pentru acuzaţii legate de droguri.

"Nu credeam că voi sta aici. Nu credeam că voi juca baschet atât de repede", a declarat Griner reporterilor după meci.

"Nu ştiam cum va fi, revenind în joc. Sunt recunoscătoare că sunt aici, asta e sigur", a spus ea.

Griner a fost întâmpinată vineri de urale de sărbătoare la Footprint Center din Phoenix, când a ieşit din tunel şi a intrat pe teren.

Dubla campioană la scoruri în WNBA a fost supusă unui interes enorm din partea presei de când s-a întors în Statele Unite, folosindu-se de platformele sale sociale pentru a susţine cauza altor americani deţinuţi în străinătate.

Jucătoarea în vârstă de 32 de ani, care lucrează la o carte de memorii despre arestarea şi încarcerarea sa, a declarat că sezonul care urmează a oferit, de asemenea, o oportunitate de a se concentra din nou asupra jocului.

"Mă simt bine, cu siguranţă te simţi apreciată", a spus Griner. "Dar abia aştept ziua în care va fi un fel de baschet pur şi simplu".

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Baschet

Ultimele articole Toate articolele