Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Brittney Griner a jucat la Phoenix Mercury pentru prima dată din 2021

Baschet Publicat pe 13 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/21123263/1/brittney-griner-tw1-1.png

Brittney Griner a jucat la Phoenix Mercury pentru prima dată din 2021

Brittney Griner a jucat vineri cu Phoenix Mercury pentru prima dată din 2021, intrând pe teren mult mai devreme decât se aştepta pentru meciul de pre-sezon cu Los Angeles Sparks, după aproape 10 luni de detenţie în Rusia, relatează Reuters.

Dubla medaliată cu aur la Jocurile Olimpice a fost eliberată dintr-o colonie penitenciară rusă într-un schimb de prizonieri de profil înalt cu Statele Unite la sfârşitul anului trecut, după ce a fost arestată în februarie 2022 pentru acuzaţii legate de droguri.

"Nu credeam că voi sta aici. Nu credeam că voi juca baschet atât de repede", a declarat Griner reporterilor după meci.

"Nu ştiam cum va fi, revenind în joc. Sunt recunoscătoare că sunt aici, asta e sigur", a spus ea.

Griner a fost întâmpinată vineri de urale de sărbătoare la Footprint Center din Phoenix, când a ieşit din tunel şi a intrat pe teren.

Dubla campioană la scoruri în WNBA a fost supusă unui interes enorm din partea presei de când s-a întors în Statele Unite, folosindu-se de platformele sale sociale pentru a susţine cauza altor americani deţinuţi în străinătate.

Jucătoarea în vârstă de 32 de ani, care lucrează la o carte de memorii despre arestarea şi încarcerarea sa, a declarat că sezonul care urmează a oferit, de asemenea, o oportunitate de a se concentra din nou asupra jocului.

"Mă simt bine, cu siguranţă te simţi apreciată", a spus Griner. "Dar abia aştept ziua în care va fi un fel de baschet pur şi simplu".

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Baschet

Ultimele articole Toate articolele