Ultima oră
Motivul pentru care Alexandru Mitriţă nu este convocat la naţională: „Trebuie să facă şi asta” Motivul pentru care Alexandru Mitriţă nu este convocat la naţională: „Trebuie să facă şi asta”
Valentin Ţicu, afectat vizibil după reacţia fanilor Petrolului. „Etapa trecută am fost scuipat de suporteri” Valentin Ţicu, afectat vizibil după reacţia fanilor Petrolului. „Etapa trecută am fost scuipat de suporteri”
Actorul Will Ferrell a devenit acţionar minoritar la un club englez de tradiţie Actorul Will Ferrell a devenit acţionar minoritar la un club englez de tradiţie
Românii fac spectacol în Italia! Dennis Man a pasat la golul lui Valentin Mihăilă Românii fac spectacol în Italia! Dennis Man a pasat la golul lui Valentin Mihăilă
România, locul 4 în finala pe echipe de la Campionatul European România, locul 4 în finala pe echipe de la Campionatul European
Laszlo Balint îşi asigură un final de sezon liniştit. ”Respirăm uşuraţi” Laszlo Balint îşi asigură un final de sezon liniştit. ”Respirăm uşuraţi”

Bundesliga se reia fără spectatori, după ce Guvernul german s-a opus revenirii fanilor pe stadioane

Bundesliga Publicat pe 11 aug 2020
mail-share icon Email

Ministrul federal german al Sănătăţii, Jens Spahn, a declarat, luni, că revenirea suporterilor pe stadioane nu este de actualitate, din cauza coronavirusului. Astfel, Bundesliga s-ar putea relua fără spectatori, relatează AFP.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/19447475/1/dortmund-bayern.jpg

Liga germană îşi doreşte revenirea publicului pe arenele din Bundeliga, măcar într-un număr redus, însă Spahn a respins această idee. El consideră că prin revenirea fanilor s-ar transmite un semnal nepotrivit într-un moment în care ţara înregistrează o rescudescenţă în privirea coronavirusului.

“Mii de suporteri pe stadioane nu este ceva potrivit cu evoluţia actuală a numărului de infectări”, a precizat Jens Spahn pe Twitter, după o reuniune cu miniştrii regionali ai Sănătăţii. “În acest moment trebuie să nu ne asumăm riscuri care pot fi evitate. Simţim că trebuie să rămânem vigilenţi”, a adăugat el.

În Germania, adunările cu număr mare de oameni sunt interzise până la 31 octombrie.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele