adplus-dvertising
Ultima oră
EXCLUSIV | Florentin Petre a analizat situaţia echipei naţionale. ”Ar trebui să existe o continuitate” EXCLUSIV | Florentin Petre a analizat situaţia echipei naţionale. ”Ar trebui să existe o continuitate”
EXCLUSIV | Gheorghe Mihali, despre situaţia actuală de la Dinamo. ”Nu ştiu ce echipe din Liga 1 au condiţiile astea” EXCLUSIV | Gheorghe Mihali, despre situaţia actuală de la Dinamo. ”Nu ştiu ce echipe din Liga 1 au condiţiile astea”
VIDEO | Ovidiu Burcă o readuce pe Dinamo printre echipele importante din România. ”Calificare foarte muncită, am întâlnit o echipă bună” VIDEO | Ovidiu Burcă o readuce pe Dinamo printre echipele importante din România. ”Calificare foarte muncită, am întâlnit o echipă bună”
S-au stabilit echipele ce vor participa în grupele Cupei României Betano. Tragerea la sorţi e vineri, de la ora 12:00 S-au stabilit echipele ce vor participa în grupele Cupei României Betano. Tragerea la sorţi e vineri, de la ora 12:00
VIDEO | Cupa României se vede pe Prima Sport. Dinamo a prins ultimul bilet către grupe VIDEO | Cupa României se vede pe Prima Sport. Dinamo a prins ultimul bilet către grupe
Joaquin Caparros nu mai este selecţionerul Armeniei Joaquin Caparros nu mai este selecţionerul Armeniei

Butean, brutal de sincer după meciul cu FCSB: "Nu se ştie cât o să mai jucăm. Ne este frică"

Hermannstadt Publicat pe 29 aug 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38239/20838291/1/butean.jpg


Fotbalistul echipei Hermannstadt, Mihai Butean, a declarat duminică seară, după meciul cu FCSB, scor 2-2, că nu se ştie cât vor mai juca el şi colegii săi, având în vedere problemele financiare mari.
 
Fotbaliştii de la Hermannstadt au protestat nejucând jumătate de minut după fluierul de start al partidei de duminică.
 
“A fost un alt pas pe care l-am făcut împotriva conducerii sau împotriva oamenilor care ar trebui să ne plătească. Mai mult de atât noi nu putem face. Cât o să mai jucăm, nu se ştie. Aţi văzut, deja începe să se rărească echipa, s-a rărit şi conducerea şi acum vedem câţi o să rămânem. La fiecare antrenament se discută numai despre problemele legate de bani şi când auzim asta ne piere tot cheful de fotbal. 
 
(Întrebat dacă se poate repeta situaţia de la Gaz Metan) Din păcate, putem să ne gândim şi la lucrul acesta. Ne este frică. Lucrurile se pot înrăutăţi, putem să nu ne primim banii în continuare şi jucătorii să înceapă să depună memorii. Suntem îndreptăţiţi să facem asta", a spus Butean, la flash-interviul de după meci.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Hermannstadt

Ultimele articole Toate articolele