Ultima oră
Valentin Mihăilă s-a decis! Unde va juca din sezonul următor. ”Îmi oferă tot ce am nevoie şi ştiu că aici pot progresa” Valentin Mihăilă s-a decis! Unde va juca din sezonul următor. ”Îmi oferă tot ce am nevoie şi ştiu că aici pot progresa”
Giovanni Becali a făcut anunţul! 5 milioane de euro pentru Darius Olaru

Giovanni Becali a făcut anunţul! 5 milioane de euro pentru Darius Olaru
Jaqueline Cristian a ratat calificarea pe tabloul principal la Roma Jaqueline Cristian a ratat calificarea pe tabloul principal la Roma
Dani Coman, în discuţii avansate să vină la un club cu pretenţii. ”Am avut o discuţie” Dani Coman, în discuţii avansate să vină la un club cu pretenţii. ”Am avut o discuţie”
”Toată lumea încearcă să se folosească de experienţa mea”. Mircea Lucescu, detalii despre întâlnirea cu Dan Şucu ”Toată lumea încearcă să se folosească de experienţa mea”. Mircea Lucescu, detalii despre întâlnirea cu Dan Şucu
Raliul Argeşului, următoarea oprire pentru MaNS Motorsport Raliul Argeşului, următoarea oprire pentru MaNS Motorsport

Ca marii fotbalişti! Primire de senzaţie pentru Tătăruşanu. VIDEO: Super clip de prezentare a portarului român

Stranieri Publicat de Daian Cutu pe 13 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19479664/1/tata.jpg

Ciprian Tătăruşanu a debutat la AC Milan, la câteva ore de la oficializarea transferului. A fost utilizat într-un meci amical, cu Brescia, formaţie retrogradată în Serie B, la finalul sezonului trecut. A jucat 45 minute şi a primit un gol, în minutul 74. AC Milan s-a impus însă cu 3-1.

La o zi distanţă, cei de la AC Milan i-au pregătit un super clip de prezentare.

 

 

 

În vârstă de 34 de ani, portarul român a semnat pe trei sezoane cu AC Milan. El va fi rezerva lui Gianluigi Donnarumma. Ciprian Tătăruşanu a ajuns miercuri noapte la Milano şi va semnat un contract valabil pe trei sezoane cu marele club italian.

Va primi un salariu de 1,2 milioane de euro anual, identic cu cel pe care-l încasa la Lyon.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele