Ultima oră
LIVE VIDEO | Poli Iaşi - FC Voluntari, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! LIVE VIDEO | Poli Iaşi - FC Voluntari, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Nacho, aproape de plecarea de la Real Madrid. Formaţia care îl doreşte Nacho, aproape de plecarea de la Real Madrid. Formaţia care îl doreşte
VIDEO | Corvinul - Mioveni 2-0. Marius Coman a reuşit „dubla”, iar gazdele au urcat pe locul 2 în clasament VIDEO | Corvinul - Mioveni 2-0. Marius Coman a reuşit „dubla”, iar gazdele au urcat pe locul 2 în clasament
Campioana CSM Bucureşti  a eliminat vicecampioana Rapid Bucureşti în prima semifinală a Cupei României Campioana CSM Bucureşti a eliminat vicecampioana Rapid Bucureşti în prima semifinală a Cupei României
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei

Campanie activă de transferuri la Poli Iaşi. Moldovenii aduc un atacant de la FC Botoşani

Poli Iași Publicat de Daian Cutu pe 23 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38236/20309958/1/camara.jpg

Sekou Camara (24 de ani) va evolua sub formă de împrumut un sezon la Poli Iaşi, fiind cedat de către FC Botoşani, formaţie pentru care a jucat 13 partide şi a înscris un gol în Casa Liga 1.

Atacantul din Guineea nu a fost prezentat oficial, cluburile mai trebuind să clarifice câteva aspecte legate de cine şi cum îi va plăti fotbalistului salariul. În acest moment, în Copou mai sunt doi atacanţi de calitate: Andrei Istrate, venit de la FCSB în această vară, tot sub formă de împrumut şi Alexandru Zaharia.

Au transferat jucători interesanţi

Poli Iaşi forţează revenirea în Casa Liga 1. Formaţia lui Costel Enache l-a adus pe portarul Laurenţiu Popescu (24 de ani), de la Universitatea Craiova.

Acesta nu a jucat niciun meci oficial pentru olteni sezonul precendet, bifând şase partide în urmă cu două stagiuni. Popescu este aşteptat să debuteze pentru ieşeni în partida amicală cu Dacia Buiucani, formaţie din liga a doua a Republicii Moldova.

Întăriri şi de la FCSB

FCSB a decis să îl trimită pe Ştefan Cană (20 de ani) la FCSB. Fundaşul a evoluat în Copou şi în a doua parte a sezonului trecut, sub formă de împrumut şi a bifat 8 partide.

Gruparea moldavă a ajuns la al treilea transfer al verii de la FCSB, după: Alexandru Stan (32 de ani), care a fost cumpărat definitiv şi atacantul Andrei Istrate (19 ani), sub formă de împrumut.

"Fundaşul central Ştefan Cană a semnat astăzi contractul cu CSM Politehnica Iaşi.

Ştefan Marian Cană s-a născut la data de 7 august 2000 în satul Heci, comuna Lespezi, judeţul Iaşi. A făcut junioratul la Liceul cu Program Sportiv din Iaşi sub îndrumarea profesorului Andrei Marian. A fost remarcat de oficialii FCSB încă de la vârsta de 16 ani.

La seniori a jucat la Farul Constanţa, în liga secundă, iar în sezon trecut, înainte de a veni la Poli a bifat o prezenţă în preliminariile Europa League în tricoul FCSB-ului (0-2 cu Slovan Liberec) şi două jocuri în Liga I, printre care şi cel din Copou pierdut de bucureşteni cu 5-2. La Poli a evoluat de 8 ori şi a dat o pasă de gol.

Mult succes în Copou, Ştefan Cană!", a transmis Poli Iaşi, pe pagina oficială de Facebook.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Poli Iași

Ultimele articole Toate articolele