Ultima oră
Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea
Trei finale pe aparate, plus cea pe echipe pentru România, la CE de la Rimini Trei finale pe aparate, plus cea pe echipe pentru România, la CE de la Rimini
VIDEO | Remontada fabuloasă reuşită de Kiel! Nemţii au revenit de la -9 şi merg în Final Four-ul Ligii Campionilor VIDEO | Remontada fabuloasă reuşită de Kiel! Nemţii au revenit de la -9 şi merg în Final Four-ul Ligii Campionilor
Marius Şumudică s-a întâlnit cu Dan Şucu! ”Nu se gândeşte decât la cum să formeze un club la standarde occidentale” Marius Şumudică s-a întâlnit cu Dan Şucu! ”Nu se gândeşte decât la cum să formeze un club la standarde occidentale”
Constantin Schumacher, optimist după primul succes în play-off. ”Pregătim barajul” Constantin Schumacher, optimist după primul succes în play-off. ”Pregătim barajul”
Iga Swiatek, al doilea an consecutiv în finală la Madrid Open Iga Swiatek, al doilea an consecutiv în finală la Madrid Open

Campionatele Europene de gimnastică artistică vor avea loc în decembrie. UEG a schimbat gazda, din Baku în Mersin

Gimnastica Publicat de Daian Cutu pe 5 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38218/19503848/1/gim.png

Forul european de gimnastică (UEG) a anunţat, luni, că ediţia din 2020 a Campionatelor Europene artistice va avea loc aşa cum a fost stabilit, în luna decembrie, însă gazda competiţiilor a fost schimbată la Mersin (Turcia).

Campionatele Europene de gimnastică artistică, amânate şi ele din luna mai, erau programate la Baku, la aceleaşi date, iar în urmă cu o săptămână, UEG anunţa că va mai purta discuţii cu organizatorii.

Aşa cum programase, luni a fost anunţat că Baku nu va mai fi gazda, ci oraşul turcesc Mersin, iar datele rămân neschimbate, adică între 9-13 decembrie cele masculine, respectiv între 17-20 decembrie cele feminine.

Campionatele Europene de gimnastică ritmică vor avea loc aşa cum a fost stabilit la ultima decizie din iunie, între 26-29 noiembrie (Kiev), însă la niciuna din aceste trei competiţii nu vor avea loc şi calificări olimpice, după cum UEG preciza în 28 septembrie.

mail-share icon Email
viewscnt

Gimnastica

Ultimele articole Toate articolele