Ultima oră
Jesus Navas a semnat pe viaţă Jesus Navas a semnat pe viaţă
Se umple Arena Naţională? Numărul uriaş de bilete vândute pentru duelul dintre Dinamo şi Csikszereda Se umple Arena Naţională? Numărul uriaş de bilete vândute pentru duelul dintre Dinamo şi Csikszereda
Absenţă de marcă pentru Bayern Munchen în ultimul meci al sezonului Absenţă de marcă pentru Bayern Munchen în ultimul meci al sezonului
OFICIAL | Corvinul Hunedoara a anunţat plecarea lui Marius Coman OFICIAL | Corvinul Hunedoara a anunţat plecarea lui Marius Coman
Costel Gâlcă luptă pentru Europa: „Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru” Costel Gâlcă luptă pentru Europa: „Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru”
Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?” Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?”

Campionatul European de tenis de masă de la Cluj se vede EXCLUSIV pe Look Sport. România îşi apără coroana pe teren propriu. Programul transmisiunilor

Uncategorized Publicat pe 29 sep 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38106/20409197/1/tenis.jpg
 
Echipa feminină de tenis de masă a României este favorită să obţină al treile titlu european consecutiv, cu atât mai mult cu cât va evolua acasă, la Cluj. Competiţia are loc în Sala Polivalentă din Cluj între  28 septembrie şi 3 octombrie. 
 
„Sperăm într-o comportare bună pe parcursul acestui campionat, să ne îndeplinim obiectivul şi dorinţa iubitorilor de tenis de masă pentru a obţine al treilea titlu consecutiv feminin pe echipe. Din experienţele anilor trecuţi, mereu au fost echipe de talie mondială, adversare medaliate la Campionate Europene, Mondiale.
 
Germania, din fericire, nu a venit cu cele două jucătoare de origine asiatică, deşi au şi acum jucătoare de temut. Ar fi o principală rivală. Echipa Portugaliei, finalista ediţiei trecute, care are două jucătoare de origine asiatică şi echipele-revelaţie, Franţia, Rusia, Ungaria, Suedia, care au în componenţă jucătoare care au făcut surprize şi care, într-o zi bună, pot face o figură frumoasă împotriva tuturor echipelor”, a spus antrenorul lotului feminin, Viorel Filimon.
 
„Mă bucur că joc acasă, vor fi nişte meciuri destul de grele, dar sperăm, aşa cum am mai spus-o şi la Nantes, ca fiecare dintre noi să-şi facă meciurile. Să sperăm într-un rezultat cât mai bun, aurul”, a spus şi Elizabeta Samara. 
 
Echipa României, campioană europeană en-titre, le are în componenţă pe Elizabeta Samara, Bernadette Szocs, Daniela Dodean Monteiro, Adina Diaconu şi Andreea Dragoman. Antrenor este Viorel Filimon, care o are ca secund pe Elena Sebe.
 
Look Sport+ va transmite vinieri, începând cu ora 10.00 primul sfert de finala, iar al doilea meci din această fază a competiţiei va fi transmisă de la ora 13.00. Următoarele sferturi de finală se văd pe Look Sport+ de la 16.00, respectiv de la 18.30.
 
Sâmbătă este rândul seminfinalelor, la feminin şi masculin, de la ora 10.00, pe Look Sport, respectiv de la ora 13.00, tot pe Look Sport. La ora 19.00, Look Sport+ transmite de asemenea semifinale, de la 16.00, iar de la ora 19.00 transmisiunile se mută pe Look Sport 2.
 
Finalele Campionatului European de tenis de masă se văd duminică, de la ora 13.00, în direct pe Look Sport+, respectiv de la 16.30, pe Look Sport2.
 
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Uncategorized

Ultimele articole Toate articolele