Ultima oră
Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii” Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii”
Carlos Tevez a fost internat Carlos Tevez a fost internat
Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj
E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan
Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off
Imagini care vă pot afecta emoţional! Cum arată Romario Benzar după accidentarea suferită în meciul cu Dinamo Imagini care vă pot afecta emoţional! Cum arată Romario Benzar după accidentarea suferită în meciul cu Dinamo

Căpitanul celor de la Oţelul a vorbit despre faultul horror comis în meciul cu Poli Iaşi. ”Îmi asum responsabilitatea”

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 20 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21067414/2/ghiocel.jpg

Costin Ghiocel (29 de ani) a avut o intervenţie extrem de greu de privit, în partida cu Poli Iaşi, din Liga 2. Căpitanul celor de la Oţelul a intrat cu talpa pe faţa lui Cătălin Itu.

Nefericitul eveniment s-a petrecut în minutul 26, iar Ghiocel a primit direct cartonaşul roşu. Itu a fost scos de pe teren de cadrele medicale pe targă, din fericire este în afara oricărui pericol.

Ghiocel a oferit o reacţie amplă despre intrarea sa şi a ţinut să îşi ceară scuze şi a dat asigurări că nu acesta este stilul său de joc.

”În primul rând, aş vrea să îmi prezint scuzele faţă de Cătălin Itu, a fost o intervenţie nefericită şi neintenţionată din care a avut de suferit un coleg de breaslă. Nu am fost niciodată un jucător violent şi cu siguranţă nu voi încerca vreodată să pun integritatea unui jucător în pericol. Sper că recuperarea va fi una rapidă şi va reveni cât mai curând pe teren.

În al doilea rând, regret faptul că mi-am dezamăgit echipa şi emblema de pe pieptul tricoului pe care îl reprezint, iar coechipierii, staff-ul tehnic şi suporterii au avut de suferit în urma acţiunilor mele.

Îmi asum responsabilitatea pentru intervenţia avută, una care nu mă defineşte ca şi jucător de fotbal. Mă angajez să am în continuare un comportament sportiv conform regulilor jocului, plin de fair-play şi respect faţă de toţi participanţii la activitatea fotbalistică”,
a declarat Ghiocel, conform celor de la Oţelul.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele