Ultima oră
Dinamo, sub radiografia lui Vasile Miriuţă: ”Trebuie să vină oameni care se pricep la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV

Dinamo, sub radiografia lui Vasile Miriuţă: ”Trebuie să vină oameni care se pricep la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Bologna - Juventus 3-3. Remontada fabuloasă a ”Bătrânei Doamne” VIDEO | Bologna - Juventus 3-3. Remontada fabuloasă a ”Bătrânei Doamne”
VIDEO | Espanyol - Ovideo 2-1. Catalanii speră la revenirea în La Liga VIDEO | Espanyol - Ovideo 2-1. Catalanii speră la revenirea în La Liga
Zeljko Kopic a făcut anunţul despre viitorul său chiar după partida cu Csikszereda: ”Vreau asta!”

Zeljko Kopic a făcut anunţul despre viitorul său chiar după partida cu Csikszereda: ”Vreau asta!”
Selecţionerul Lionel Scaloni a anunţat lotul lărgit al Argentinei pentru Copa America Selecţionerul Lionel Scaloni a anunţat lotul lărgit al Argentinei pentru Copa America
VIDEO | Denis Politic a vorbit despre plecarea de la Dinamo. ”Mă oftic că nu am dat mai mult” VIDEO | Denis Politic a vorbit despre plecarea de la Dinamo. ”Mă oftic că nu am dat mai mult”

Căpitanul celor de la Oţelul a vorbit despre faultul horror comis în meciul cu Poli Iaşi. ”Îmi asum responsabilitatea”

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 20 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21067414/2/ghiocel.jpg

Costin Ghiocel (29 de ani) a avut o intervenţie extrem de greu de privit, în partida cu Poli Iaşi, din Liga 2. Căpitanul celor de la Oţelul a intrat cu talpa pe faţa lui Cătălin Itu.

Nefericitul eveniment s-a petrecut în minutul 26, iar Ghiocel a primit direct cartonaşul roşu. Itu a fost scos de pe teren de cadrele medicale pe targă, din fericire este în afara oricărui pericol.

Ghiocel a oferit o reacţie amplă despre intrarea sa şi a ţinut să îşi ceară scuze şi a dat asigurări că nu acesta este stilul său de joc.

”În primul rând, aş vrea să îmi prezint scuzele faţă de Cătălin Itu, a fost o intervenţie nefericită şi neintenţionată din care a avut de suferit un coleg de breaslă. Nu am fost niciodată un jucător violent şi cu siguranţă nu voi încerca vreodată să pun integritatea unui jucător în pericol. Sper că recuperarea va fi una rapidă şi va reveni cât mai curând pe teren.

În al doilea rând, regret faptul că mi-am dezamăgit echipa şi emblema de pe pieptul tricoului pe care îl reprezint, iar coechipierii, staff-ul tehnic şi suporterii au avut de suferit în urma acţiunilor mele.

Îmi asum responsabilitatea pentru intervenţia avută, una care nu mă defineşte ca şi jucător de fotbal. Mă angajez să am în continuare un comportament sportiv conform regulilor jocului, plin de fair-play şi respect faţă de toţi participanţii la activitatea fotbalistică”,
a declarat Ghiocel, conform celor de la Oţelul.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele