Ultima oră
Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică” Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică”
Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu! Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu!
Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare
Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB
Camila Giorgi, acuzată şi de furt Camila Giorgi, acuzată şi de furt

Căpitanul ”Generaţiei Z(ero)”, după dezastrul de la EURO U21: ”Ne-am dezamăgit pe noi şi pe toată ţara!”

România U21 Publicat pe 28 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/21240182/1/romania-u21-ucraina-u21-euro-2023-24-06-2023-1.jpg

Bogdan Racoviţan, căpitanul naţionalei U21, este dezamăgit de eliminarea echipei României după faza grupelor a Campionatul European U21.

”Din păcate este un sentiment negativ. Avem zero victorii, zero goluri. Nu am arătat bine deloc. Ne-am dezamăgit pe noi, în primul rând, şi pe toată ţara. Din păcate asta este, mergem mai departe, nu e uşor nici pentru noi.

Despre meci… astăzi am jucat mai mult, mai multă posesie, mai multe pase, poate că şi meciul era fără miză, nu-mi dau seama…. Nu stiu ce ne-a lipsit, puţin din toate, şi caracter, şi forţă, şi joc, şi tehnică…”, a declarat Bogdan Racoviţan.

Louis Munteanu, atacantul Farului, împrumutat de la Fiorentina, a fost şi el categoric: ”Nu cred că meritam mai mult, egalul este echitabil, e dezamăgire mare la echipă. Turneul ăsta a fost foarte slab pentru mine, credeam că o să joc mai bine, îmi doream să terminăm sezonul cu bine, dar… Am jucat prea defensiv, am făcut un meci foarte slab cu toţii în întâlnirea cu Spania, ne-a scăzut moralul, a venit şi înfrângerea cu Ucraina”, a încheiat Louis Munteanu.

România U21 a încheiat la egalitate marţi seara cu Croaţia U21, scor 0-0, şi a parăsit turneul final al Campionatului European U21 după faza grupelor.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

România U21

Ultimele articole Toate articolele