Ultima oră
Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg
Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru” Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru”
Ruşii şi belaruşii nu mai sunt acceptaţi ca voluntari, la JO de la Paris. „Ne tratează ca pe nişte terorişti” Ruşii şi belaruşii nu mai sunt acceptaţi ca voluntari, la JO de la Paris. „Ne tratează ca pe nişte terorişti”
Un fan al echipei Aston Villa a suferit un stop cardiac la meciul cu Olympiakos Un fan al echipei Aston Villa a suferit un stop cardiac la meciul cu Olympiakos
Sportivilor ucraineni li s-a spus să evite orice contacte cu ruşii la Jocurile Olimpice de la Paris Sportivilor ucraineni li s-a spus să evite orice contacte cu ruşii la Jocurile Olimpice de la Paris
Marea greşeală a lui Ianis Hagi, care ar putea să îl coste locul de la EURO 2024. "Nu ştiu de cine a fost sfătuit"
Marea greşeală a lui Ianis Hagi, care ar putea să îl coste locul de la EURO 2024. "Nu ştiu de cine a fost sfătuit"

Carlos Tevez mai încântă un an. Contractul semnat azi de "Apaş"

Alte campionate externe Publicat pe 9 aug 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/19445823/1/carlos-tevez.jpg


Cariera lui Carlos Tevez, 36 de ani, mai continuă pentru cel puţin un an. Duminică, argentinianul a semnat un nou contract cu Boca Juniors, clubul său de suflet.
 
Întors în Argentina natală în 2018, după un periplu în fotbalul chinez, unde Shanghai Shenhua îi dădea un salariu săptămânal de 800.000 de dolari, Tevez a pus umărul la câştigarea titlului sezonul trecut, al 34-lea din vitrina celor de la Boca, iar legenda sa în Buenos Aires merge mai departe. Idol al suporterilor, "Apaşul" a primit propunerea de prelungire a contractului care expirase pe 30 iunie. Şi a acceptat-o fără ezitare, urmând să mai încânte cel puţin un an.
 
Alături de Maradona şi Riquelme, Tevez e ridicat la rangul de zeu de fanii lui Boca Juniors, club la care a ajuns în 1996. În 2005 a plecat în Brazilia, la Corinthians, iar transferul a adus o sumă foarte mare la acea vreme, 15 milioane de euro. A urcat pe culmile gloriei la Manchester United, Juventus şi Manchester City, s-a întors acasă, la Boca, în 2015, iar între 2017 şi 2018 a plecat din nou, de data aceasta în China. S-a întors în ianuarie 2018 pentru a-şi încheia cariera la clubul la care a început-o.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri