Ultima oră
Bergodi a răbufnit la conferinţa de presă: ”Tu mă înveţi fotbal pe mine?” | VIDEO 
Bergodi a răbufnit la conferinţa de presă: ”Tu mă înveţi fotbal pe mine?” | VIDEO
”Jucătorii nu se mai ridică la nivelul tribunelor!”. Verdict dur după ultimele eşecuri ale Rapidului | VIDEO EXCLUSIV

”Jucătorii nu se mai ridică la nivelul tribunelor!”. Verdict dur după ultimele eşecuri ale Rapidului | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Chelsea - Everton 6-0. Cole Palmer a înscris patru goluri VIDEO | Chelsea - Everton 6-0. Cole Palmer a înscris patru goluri
VIDEO | Cristiano Bergodi, mesaj ferm după înfrângerea cu Sepsi! ”Trebuia să câştigăm” VIDEO | Cristiano Bergodi, mesaj ferm după înfrângerea cu Sepsi! ”Trebuia să câştigăm”
VIDEO | Bernd Storck este de partea lui Bergodi! ”Rapid a bătut-o pe FCSB” VIDEO | Bernd Storck este de partea lui Bergodi! ”Rapid a bătut-o pe FCSB”
VIDEO | Fiorentina - Genoa 1-1. Gazdele au fost cu gândul la sferturile din Conference League VIDEO | Fiorentina - Genoa 1-1. Gazdele au fost cu gândul la sferturile din Conference League

Cătălin Itu se desparte de CFR Cluj! Destinaţie surprinzătoare pentru mijlocaşul central

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 24 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20993052/1/cfr-cluj-uta-arad-liga-1-casa-pariurilor-08-02-2022.jpg

UPDATE: Cei de la CFR au confirmat despărţirea de Itu, prin intermediul unui comunicat.

"Cluburile CFR 1907 Cluj şi Politehnica Iaşi au ajuns la un acord privind împrumutul jucătorului Cătălin Itu până la finalul acestui sezon. Itu a debutat la CFR în mai 2019, iar de atunci a bifat 61 de meciuri în tricoul echipei noastre.

Pe această cale îi dorim multă baftă la noua sa echipă!" au notat ardelenii.

--------------------------------------

CFR Cluj se desparte de Cătălin Itu. Mijlocaşul central va ajunge la Poli Iaşi, informează Liga2.ro. Moldovenii au o campanie de transferuri foarte activă şi au adus în această iarnă jucători cu CV-uri bune pentru a reveni în Superliga.

Itu a ajuns la 23 de ani şi astfel a încetat să mai fie o opţiune de luat în calcul în momentul, în care nu a mai fost eligibil pentru regula Under 21.

Sursa mai sus citată scrie că deocamdată nu s-a ajuns la un acord între CFR şi Poli despre tipul transferului, definitiv sau doar împrumut.

  • 0 partide are Itu în acest sezon pentru campioana României, el fiind folosit doar la ”satelit”, în Liga 3.

Poli Iaşi transferă şi de la Rapid!

Cei de la Gazeta Sporturilor scriu că giuleştenii îl vor ceda pe slovacul Jakob Vojtus (30 ani). El a avut parte de o primă pare de sezon modestă, în care a bifat doar 5 apariţii, fără să marcheze.

”Am şi luat nişte decizii, am anunţat 3 jucători că nu intră în planurile mele pentru anul următor: Vojtus, Marzouk şi Dussaut. Ei au fost foarte puţini prezenţi. Vojtus nu m-a mulţumit la şansele pe care le-a avut şi am preferat să le spun mai devreme pentru a avea timp. Aşa e corect, aşa am crezut şi clubul a fost de acord cu mine.

La Vojtus a contat şi cartonaşul roşu din meciul de Cupa României. Am nevoie de jucători care să ştie cum se joacă într-o echipă mare. Nu e uşor să joci cu presiune. Asta nu înseamnă că sunt supărat pe ei. Pur şi simplu sunt nişte alegeri”,
a spus Mutu, pe 14 decembrie 2022, cu privire la situaţia lui Vojtus.

  • Atacantul are 6 prezenţe în naţionala U21 a ţării sale şi este cotat de Transfermarkt la suma de 250.000 de euro, o valoare foarte mare pentru nivelul ligii secunde.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele