Ultima oră
VIDEO | Etapa începe cu o mare controversă! VAR nu a intervenit la eliminarea lui Murgia de la Hermannstadt VIDEO | Etapa începe cu o mare controversă! VAR nu a intervenit la eliminarea lui Murgia de la Hermannstadt
”Am cam exagerat”. L-a distrus pe Istvan Kovacs, dar acum şi-a domolit discursul ”Am cam exagerat”. L-a distrus pe Istvan Kovacs, dar acum şi-a domolit discursul
Maraton de şah în Times Square pentru un nou record mondial Maraton de şah în Times Square pentru un nou record mondial
Bogdan Lobonţ surprinde înainte de meciul cu FCSB. ”Eu nu pot să schimb nimic” Bogdan Lobonţ surprinde înainte de meciul cu FCSB. ”Eu nu pot să schimb nimic”
VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gazdele sunt în inferioritate numerică din minutul 24 VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gazdele sunt în inferioritate numerică din minutul 24
Rapidiştii s-au plictisit de derby-uri Rapidiştii s-au plictisit de derby-uri

Câte bilete s-au vândut pentru România - Belarus, de pe Arena Naţională

Echipa nationala Publicat pe 26 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21077609/1/romania-belarus.jpg

România - Belarus va putea fi urmărită marţi, de la ora 21:45, la Prima TV şi online pe platforma PrimaPlay.ro! Fanii tricolorilor au început să cumpere într-un număr important bilete pentru partida de pe Arena Naţională, iar cu două zile până la meci au fost vândute aproximativ jumătate din tichete.

Astfel, aproximativ 23.000 au fost date până duminică, iar şansele ca arena să fie plină în proporţie de 35.000 de oameni sunt destul de mari. Cu cât se apropie partida, luni şi marţi, fluxul de vânzare va creşte, iar elevii lui Edi Iordănescu vor putea avea parte de susţinerea suporterilor în număr mare.

”Tricolorii” au revenit în ţară după meciul cu Andorra

Naţionala României a revenit duminică în ţară, după ce seara trecută a jucat în deplasare cuu Andorra, scor 2-0, în preliminariile Euro 2024.

După meciul câştigat, tricolorii au plecat direct la Lleida, în Spania, unde duminică au avut o şedinţă de pregătire la baza echipei Unio Lleida. Titularii de sâmbătă s-au pregătit separat de restul grupului, care s-a antrenat normal.

Apoi, după un zbor de 3 ore şi jumătate de la Lleida, selecţionata României s-a întors acasă, la Centrul Naţional de Fotbal de la Mogoşoaia. Luni seară este programat antrenamentul oficial înaintea meciului cu Belarus.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri