Ultima oră
Apelul formaţiei din Premier League a fost respins! Sancţiunea rămâne Apelul formaţiei din Premier League a fost respins! Sancţiunea rămâne
Zinedine Zidane nu va purta flacăra olimpică la Marsilia Zinedine Zidane nu va purta flacăra olimpică la Marsilia
Mircea Lucescu a aruncat bomba! „Mă văd azi cu Şucu şi Copos!” Mircea Lucescu a aruncat bomba! „Mă văd azi cu Şucu şi Copos!”
Pep Guardiola la Bayern Munchen? Răspunsul a venit imediat Pep Guardiola la Bayern Munchen? Răspunsul a venit imediat
Începe revoluţia la Manchester United, după umilinţa 4-0 cu Crystal Palace! „Au decis să părăsească clubul” Începe revoluţia la Manchester United, după umilinţa 4-0 cu Crystal Palace! „Au decis să părăsească clubul”
Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu sunt calificaţi la Jocurile Olimpice Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu sunt calificaţi la Jocurile Olimpice

Caz unic în Germania! Au cumpărat de două ori mai multe bilete decât capacitatea stadionului, deşi accesul suporterilor la meci era interzis

Bundesliga Publicat pe 23 dec 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/19818152/1/dresda.jpg

În ciuda restricţiilor legate de pandemia de coronavirus şi a interdicţiei fanilor de a merge pe stadioane, Dinamo Dresda, echipă din a treia ligă germană, a vândut peste 72.000 de bilete "fantomă" pentru un meci din Cupa Germaniei de marţi.

Dinamo Dresda a pierdut cu Darmstadt (0-3), în 16-imile Cupei Germaniei, dar a vândut 72.216 de bilete, deşi spectatorii nu au avut acces pe stadion.

Meciul a avut loc cu porţile închise, dar, din solidaritate, fiecare fan a cumpărat un bilet de 5 euro. Suma totală se ridică la 361.080 euro.

Această afluenţă virtuală reprezintă de trei ori numărul mediu de spectatori din sezonul trecut şi mai mult decât dublu capacitatea stadionului.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele