Ultima oră
Dennis Man, pe urmele lui Mutu! Colosul câştigător de Champions League a pus oferta pe masă: ”A fost coleg cu el şi va intermedia negocierile!”

Dennis Man, pe urmele lui Mutu! Colosul câştigător de Champions League a pus oferta pe masă: ”A fost coleg cu el şi va intermedia negocierile!”
NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid
Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată

Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Cazul marelui ciclist Mark Cavendish: Un bărbat a fost găsit vinovat de tâlhărie

Sporturi Publicat de Daian Cutu pe 24 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/20993087/1/cavendish.jpg

Un bărbat a fost găsit vinovat de tâlhărie sub ameninţarea cuţitului la locuinţa familiei ciclistului Mark Cavendish, relatează BBC.

Romario Henry, 31 de ani, din Bell Green, Lewisham, sud-estul Londrei, a pătruns în casa lui Cavendish din Ongar, Essex, pe 27 noiembrie 2021.

Tânărul de 31 de ani a fost găsit vinovat de două capete de acuzare pentru tâlhărie şi va fi primi sentinţa pe 7 februarie.

Oludewa Okorosobo, 28 de ani, din Flaxman Road, Camberwell, sudul Londrei, a fost găsit nevinovat de acelaşi juriu.

Henry a fost condamnat printr-un verdict majoritar de 10 juraţi la doi, după 14 ore şi 35 de minute de deliberare, la Chelmsford Crown Court.

Ali Sesay, 28 din Holding Street din Rainham, Kent, a pledat deja vinovat pentru două capete de acuzare de tâlhărie la o audiere anterioară.

Juraţilor li s-a spus cum un grup de intruşi mascaţi a plecat cu două ceasuri Richard Mille, în valoare totală de 700.000 de lire sterline, precum şi telefoane şi o valiză Louis Vuitton.

Procurorii au spus că Mark Cavendish şi soţia Peta erau în pat cu copilul lor de trei ani când au auzit „voci masculine” de la parter.

Peta Cavendish a spus că soţul ei, care fusese externat din spital de aproximativ patru zile după ce şi-a rupt coastele într-un accident de ciclism, a fost „târât” de picioare de intruşii care apoi „au început să-l lovească cu pumnii”.

Ea a adăugat că au luat de pe un pervaz ceasul Richard Mille de 400.000 de lire sterline al soţului ei, pe care acesta îl purta în curse, şi de pe o noptieră ceasul Richard Mille de 300.000 de lire sterline.

Sportivul în vârstă de 37 de ani a fost un ambasador al acestui brand.

Ulterior, cuplul a găsit uşa terasă de la parter spartă şi a sunat la poliţie la 02:35 GMT.

Detectivii au spus că au descoperit că telefonul mobil al Petei Cavendish a fost lăsat în afara casei, iar astfel s-a aflat ADN-ul lui Sesay.

Când a depus mărturie, Henry a recunoscut că se afla în maşina Mercedes Benz, care a mers de la Londra la Ongar, dar a pretins că a fost „pe altă planetă” după ce a luat droguri şi nu era conştient de săvârşirea unei infracţiuni.

Okorosobo a spus că nu a putut să facă niciuna dintre presupusele infracţiuni şi că „orice om ar putea vedea că sunt incapabil să fac asta”, după ce a fost înjunghiat în picior în septembrie 2021.

El a spus că şi-a împrumutat telefonul mobil lui Sesay, înainte ca acesta să se conecteze în acea noapte, în zona Ongar.

Alţi doi bărbaţi, Jo Jobson, din Plaistow, estul Londrei, şi George Goddard, din Loughton, Essex, au fost numiţi ca suspecţi în timpul procesului, dar ei nu au fost reţinuţi.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele