Ultima oră
Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru o arenă de 30.000 de locuri Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru o arenă de 30.000 de locuri
Un antrenor din Superliga se află în negocieri: „Ambele părţi vrem” Un antrenor din Superliga se află în negocieri: „Ambele părţi vrem”
”Uită-te la el! E depăşit de situaţie, eu nu am mai văzut antrenor ca ăsta”. Ionel Ganea, fără menajamente cu Bogdan Lobonţ ”Uită-te la el! E depăşit de situaţie, eu nu am mai văzut antrenor ca ăsta”. Ionel Ganea, fără menajamente cu Bogdan Lobonţ
VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Irina Begu, eliminată de Madison Keys, în turul doi la Madrid Irina Begu, eliminată de Madison Keys, în turul doi la Madrid
Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă” Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă”

CE de gimnastică feminină ǀ Sabrina Voinea, medalie de aur în finală la sărituri

Gimnastica Publicat pe 14 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38218/20817351/1/ce-gimn-junioare.jpg

Gimnasta Sabrina Maneca Voinea a obţinut, duminică, medalia de aur în finală la sărituri, la Campionatul European de la Munchen de juniori. Tot duminică va avea loc şi finala pe aparate la senioare, cu Ana Bărbosu la start, la bârnă şi sol.

Sabrina Voinea s-a clasat pe locul 1, cu o medie de 13.250 (12.900 şi 13.600). Pe podium au mai urcat Ming Van Eijken (Franţa, 13.066) şi July Marano (Italia, 13.033).

În finalele pe aparate la junioare vor mai concura Amalia Ghigoarţă (paralele şi bârnă), Amalia Puflea (bârnă şi sol), Sabrina Voinea (sol), iar la senioare, Ana Bărbosu va fi prezentă la bârnă şi sol.

La CE de la Munchen, România a mai obţinut medalii de argint cu echipa de junioare şi la individual-compus, prin Amalia Ghigoarţă.

La CE de la Munchen s-au înscris 147 de gimnaste la senioare şi 112 la junioare, din 37 de ţări.

mail-share icon Email
viewscnt

Gimnastica

Ultimele articole Toate articolele