Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Ce i-a spus Adrian Mutu lui Rareş Ilie la pauza meciului cu UTA: ”L-am certat în prima repriză!”

Rapid Publicat pe 9 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/20669078/1/academica-clinceni-rapid-bucuresti-play-out-liga-1-casa-pariurilor-19-03-2022.jpg

Adrian Mutu, antrenorul Rapidului, îşi menţine elevii cu picioarele pe pământ după succesul din deplasarea de la Arad, care i-a transformat pe giuleşteni în principalii favoriţi din play-out pentru calificarea la barajul pentru preliminariile Conference League.

”Briliantul” a dezvăluit că l-a certat pe Rareş Ilie la pauza meciului, deoarece avea aşteptări mult mai mari de la el. Discuţia a fost de bun augur. Decarul ”alb-vişiniu” a semnat un gol şi un assist în partea secundă, care au stabilit scorul final al meciului.

O victorie importantă în faţa unui public numeros care şi-a susţinut echipa. Pentru noi au contat suporterii noştri care ne-au dat aripi. A fost o partidă grea, mai ales în prima repriză, iar în a doua s-a văzut ambiţia şi determinarea jucătorilor noştri şi am reuşit să câştigăm acest meci.

Ideea a fost că până în minutul 60 şi ceva am riscat, ştiam că UTA urcă cu fundaşii laterali, dar am preferat că prin mişcarea apărării să-i blochez aşa. După ce am trecut în avantaj, am mutat şi am jucat cu cinci fundaşi. Trebuie să rămână cu picioarele pe pământ (n.r.- Rareş Ilie) şi să dea drumul la muncă.

L-am certat în prima repriză pentru că voiam mult mai mult de la el. I-am zis că dacă vrea să-şi arate valoarea, aici trebuie să o facă, cu astfel de adversari. Băieţii merită felicitări. E o perioadă bună, dar e imperativ să rămânem cu picioarele pe pământ şi să rămânem serioşi la antrenamente. Să avem grijă la detalii pentru că astea fac diferenţa.”, a declarat Adrian Mutu, la finalul meciului.

Rapid Bucureşti a învins cu 2-0, în deplasare, UTA Arad, într-o partidă contând pentru etapa a 4-a din play-out-ul Ligii 1.

Rareş Ilie a fost omul meciului. Decarul giuleştenilor i-a pasat decisiv lui Alexandru Ioniţă în minutul 46, care a reuşit să îl învingă pe Florin Iacob cu o lovitură de cap.

Acelaşi Ilie a transformat cu sânge rece, în minutul 75, pasa de gol a lui Kait şi a stabilit scorul final al partidei.

În urma acestui rezultat, Rapid ocupă primul loc din play-out (7 per total în Liga 1), cu 32 de puncte şi patru victorii din patru meciuri posibile.

UTA rămâne pe locul 10 cu 26 de puncte, înregistrând două victorii şi două înfrângeri.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele