Ultima oră
Turneul final al Billie Jean King Cup se va juca în format eliminatoriu. România îşi va afla adversara pe 30 aprilie Turneul final al Billie Jean King Cup se va juca în format eliminatoriu. România îşi va afla adversara pe 30 aprilie
Clubul din Superliga ce va primi de la bugetul local peste 1 milion de euro! Clubul din Superliga ce va primi de la bugetul local peste 1 milion de euro!
VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gol anulat pentru offside al oaspeţilor VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gol anulat pentru offside al oaspeţilor
Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală de Liga Campionilor la fotbal feminin Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală de Liga Campionilor la fotbal feminin
Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru o arenă de 30.000 de locuri Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru o arenă de 30.000 de locuri
Un antrenor din Superliga se află în negocieri: „Ambele părţi vrem” Un antrenor din Superliga se află în negocieri: „Ambele părţi vrem”

Ce l-a nemulţumit teribil pe Mihai Iosif cu Mioveni: „Nu caut alibiuri” +explicaţia căderii Rapidului

Rapid Publicat de Răzvan Cîrceag pe 27 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/20483504/1/rapid-bucuresti-cs-mioveni-liga-1-casa-pariurilor-27-11-2021-1.jpg

Rapid şi Mioveni au remizat, 1-1, în cadrul rundei 17 din Casa Liga 1. Confruntarea a putut fi văzută în direct pe Look Sport şi platforma online PrimaPlay.ro.

De această dată, Mihai Iosif a avut un discurs ceva mai sec la finalul jocului. Antrenorul a fost nemulţumit de faptul că formaţia sa a disputat meciul considerat „acasă” la Mioveni. 

„Un meci cu două reprize distincte. Puteam câştiga, dar puteam să şi pierdem. Am jucat aici, la noi acasă, striga lumea Mioveni. Nu caut alibiuri, am făcut o primă repriză foarte slabă, în a doua ne-am trezit puţin.

Cred că suntem obosiţi, am rulat aceeaşi jucători, i-am folosit în aceste 17 meciuri cam pe aceeaşi, am mers foarte mult pe mâna lor, probabil s-a ajuns la o stare de oboseală, care îşi spune cuvântul.

Şi vârsta e un impediment, mai ales când dau totul pe teren şi trag non-stop. Îmi asum cele 28 de puncte pe care le avem, îmi asum şi anumite greşeli pe care le-am făcut.

Am făcut o analiză, nu am găsit foarte multe greşeli făcute de mine, dar le-am găsit. Sper să mă îmbunătăţesc, să nu se uite că şi eu sunt debutant în Liga 1, a declarat Mihai Iosif.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele