Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Ce planuri are Rapidul cu Rareş Ilie? Răspunsul lui Angelescu: "Dacă avem o ofertă bună, normal că ne gândim"

Rapid Publicat pe 10 apr 2022
mail-share icon Email
 
//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/20669671/1/rw.jpg


Cel mai în vogă jucător al Rapidului, Rareş Ilie (18 ani) impresionează sub comanda lui Adrian Mutu, s-a transformat într-un jucător providenţial şi pentru echipă, iar conducerea giuleşteană ştie că are în curte un fotbalist care, în viitor, ar putea aduce o sumă mare de bani în conturile clubului. Când? La momentul potrivit, susţine Victor Angelescu, patronul din Grant fiind conştient că, la ritmul în care evoluează decarul, ofertele vor apărea.
 
Prioritatea este, logic, un transfer în străinătate, dar unul care se va face în viitorul apropiat doar în cazul unei oferte de nerefuzat. În caz contrar, planul lui Victor Angelescu şi al oamenilor din anturajul lui este să-l mai ţină pe Ilie cel puţin un an, pentru ca mijlocaşul ofensiv să capete experienţă şi să crească şi mai mult în valoare sub comanda lui Adrian Mutu:
 
"Ne gândim să-l ţinem. Are un sezon bun, dar e foarte tânăr, dar ca business, dacă avem ofetă bună, normal că ne gândim. Vom vedea. Nu am sunat pe nimeni să-l propună undeva. Eu cred că e cam devreme să plece la 18 ani într-un campionat puternic. Nu ne gândim la asta, dar vedem în vară. Cred că ar mai trebui să rămână măcar un an. Dacă vom avea, vom analiza", a declarat Angelescu, pentru Orange Sport, în momentul în care a fost întrebat de situaţia fotbalistului cu trei goluri şi şapte pase decisive în cele 33 de meciuri jucate în această stagiune.

Rareş Ilie, lăudat la Fotbal Show: "E fabulos! Copilul ăsta promite multe"

Într-un sezon în care atenţia a fost captată de Octavian Popescu, Rareş Ilie demonstrează că nu are nevoie de un PR la televizor pentru a se evidenţia. Sâmbătă seară, la Arad, puştiul Rapidului a pasat decisiv la golul lui Alexandru Ioniţă, apoi a închis meciul prin golul de 2-0. Cu un rol decisiv în calificarea României U19 la Campionatul European, Ilie are în faţă un viitor cât se poate de frumos, în opinia fostului portar Răzvan Pleşca:
 
"Rareş Ilie e fabulos! Acum mă gândeam că, probabil, nu era născut când debuta Săpunaru în prima ligă. În schimb, ceea ce se întâmplă e de vis pentru el. E calificat cu naţionala U19 la Campionatul European, mai mult ca sigur va merge anul viitor la EURO U21, care va avea loc în România. E titular incontestabil la Rapid pe un stadion nou, într-o atmosferă senzaţională. Bravo lui! Promite mult copilul ăsta. Nu neapărat doar prin realizări, dar are şi un fizic cum nu prea vedem la tinerii fotbalişti români, pentru că noi ne tot plângem de problema asta", a declarat expertul Fotbal Show, sâmbătă seară, după UTA - Rapid 0-2.
 
VIDEO: Realizările lui Rareş Ilie în meciul de la Arad:

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele