Ultima oră
Sabrina Voinea, medalie europeană de argint, în finala la bârnă Sabrina Voinea, medalie europeană de argint, în finala la bârnă
VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
VIDEO | Gafă de proporţii în Ţările de Jos. Crainicul stadionului echipei Roda Kerkrade a anunţat eronat promovarea clubului în primul eşalon. Suporterii au invadat terenul VIDEO | Gafă de proporţii în Ţările de Jos. Crainicul stadionului echipei Roda Kerkrade a anunţat eronat promovarea clubului în primul eşalon. Suporterii au invadat terenul
Pe cine vrea să aducă FCSB în locul lui Andrei Vlad. Portarul e pe picior de plecare în vară Pe cine vrea să aducă FCSB în locul lui Andrei Vlad. Portarul e pe picior de plecare în vară
Ipswich Town, în Premier League după 22 de ani de aşteptare Ipswich Town, în Premier League după 22 de ani de aşteptare
Clujenii vor da totul în partida cu Dinamo! Anunţul venit din vestiarul „Şepcilor roşii” Clujenii vor da totul în partida cu Dinamo! Anunţul venit din vestiarul „Şepcilor roşii”

Cel mai activ club din Liga 1! Sepsi a anunţat al zecelea transfer al verii

Sepsi OSK Publicat pe 20 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/19457039/1/bajrovic.jpg

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a ajuns la un acord şi cu atacantul Admir Bajrovic, în vârstă de 25 de ani, a anunţat clubul ardelean.

Jucătorul din Suedia, care ultima oară a jucat pentru Panetolikos (Grecia), a semnat un contract valabil pe un an, cu opţiune de prelungire pe încă unul.

De-a lungul carierei, Admir Bajrovic a mai evoluat la mai multe echipe din Suedia, cum ar fi Gefle, Östers IF, Ljungskile, precum şi la Follo FK din Norvegia, dar a jucat şi pentru naţionalele U17 şi U18 ale Suediei.

Sepsi a ajuns la zece transferuri

Admir Bajrovic este cel de-al zecelea jucător transferat de Sepsi în această vară, după Vlad Mitrea, Bogdan Mitrea, Alexandru Greab, Byan Nouvier, Adnan Aganovic, Panagiotis Deligiannidis, Jesus Fernandez, Florin Purece şi Boubacar Fofana.

Sepsi - U Craiova, sâmbătă, de la 18:00, pe Look Plus

Sepsi debutează sâmbătă, la 18:00, în noul sezon al Ligii 1. În prima etapă, covăsnenii primesc vizita vicecampioanei U Craiova, într-un meci programat în direct pe Look Plus.

mail-share icon Email
viewscnt

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele